Vind jij gezonde nachtrust belangrijk en wil je graag andere mensen helpen?

Dan is dit misschien iets waar jij enthousiast van wordt...


doe mee met het wellness at home dreamteam

Wij zijn op zoek naar collega’s die, net als wij, enthousiast zijn over onze producten en het belang van een gezonde nachtrust onderschrijven. 

Collega’s die het leuk vinden om te ondernemen en van aanpakken houden. Met ons Wellness at Home Dreamteam helpen we mensen beter slapen en maken we hen bewust van hoe belangrijk goede, gezonde nachtrust is. Hoe het verbeteren van je slaap al begint bij je bed en wat een betere nachtrust betekent voor de gezondheid.

Eindeloos veel mogelijkheden

Hoe het werkt? Er zijn eindeloos veel mogelijkheden om mensen te adviseren. Je kunt dat doen in persoonlijke één op één gesprekken, of in een afspraak met meerdere mensen, op de plek die jou en de mensen die je adviseert het beste uitkomt.

Uiteraard kun je zowel live als online werken en je bent niet gebonden aan een regio. Met andere woorden, je kunt overal in Nederland en in België terecht.

Lijkt het jou leuk om:

Enthousiast en wil je meer weten?

Denk je nu: ‘Dit klinkt wel heel goed, daar wil ik meer van weten!’ Laat het me dan gerust weten. 

Ongetwijfeld heb je nog vragen en wellicht wil je nog veel meer weten over onze fijne producten. Laten we beginnen met in contact komen. Laat hieronder je gegevens achter en ik neem zo snel als mogelijk contact met je op.

Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten

Scroll naar boven