Veilig ondernemen zonder investeren


Duurzaam ondernemen
met social
selling

Blueprint voor een bruisende Social selling business

Duurzaam Ondernemen met Social Selling

Met dit boek heb je een complete, praktische, no-nonsense gids in handen die je naar een succesvolle Social Selling-carrière leidt.

Je bent ondernemer of hebt de droom een eigen bedrijf te starten. Wil je zonder financiële investering, zonder vaste maandelijkse kosten en zonder risico een (extra) inkomen genereren? Dat kan met Social Selling, een duurzaam bedrijfsmodel, waarmee je minstens zoveel zekerheid kunt opbouwen als in loondienst. Hoe je dat doet, lees je in dit boek.

Want werken waar en wanneer het je het best uitkomt en daarmee een goed vast maandelijks inkomen opbouwen is voor iedereen mogelijk. Ja, dus ook voor jou! 

In dit boek ontdek je onder andere:

 • Hoe je start als Social Selling-ondernemer en hoe je een actieplan maakt
 • Hoe je de keuze maakt voor jouw ideale productlijn
 • Hoe je op zoek gaat naar klanten
 • Hoe je de overstap maakt van eenmanszaak naar salesorganisatie
 • Hoe je jouw organisatie managet

Bestel het boek nu voor maar € 24,50
Gratis verzendkosten!

Delen
Delen
Delen

OP DEZE PAGINA

Patricia van Andel

 

 

Het Social Selling businessmodel creëert voor jou de kans om zonder risico een (extra) inkomen te genereren. Als ondernemer vanuit huis, op tijden die je het beste uitkomen.

Het geeft je de vrijheid je gezin op één te zetten, carrière te maken en tegelijkertijd met leuk werk een positieve impact te maken op levens van anderen mensen! Hoe mooi is dat?

 

 

Voorbeeld van Duurzaam ondernemen

Blueprint voor een bruisende Social Selling Business

Met dit boek kan iedereen, vanuit het niets, een succesvol Social Selling bedrijf starten en daarmee een fijn (extra) inkomen opbouwen. Zowel fulltime als parttime, waar en wanneer het jou uitkomt.  
Social Selling is een veilig businessmodel, steeds meer fabrikanten kiezen voor dit verkoopkanaal om producten de markt te brengen. 

Ik neem je mee op reis vanaf het allereerste moment: 

 • Hoofdstuk 1: Bedenk wat je wilt
 • Hoofdstuk 2: Inzicht in het verdienmodel
 • Hoofdstuk 3: Schrijf een actieplan
 • Hoofdstuk 4: Houd zelf de regie
 • Hoofdstuk 5: Op zoek naar klanten
 • Hoofdstuk 6: Van eenmanszaak naar salesorganisatie
 • Hoofdstuk 7: Manage je organisatie

Wat anderen van het boek vinden:

'Wat een erg leerzaam boek heb je geschreven! Super makkelijk te lezen en een must have voor de starters in ons bedrijf. Hier mag je super trots op zijn, Kanjer!!!!''Boek in één keer uitgelezen. Leest makkelijk weg. Zeer inspirerend en niet alleen voor dames!'

Directe Verkoop Social Selling
Hugo Vos
'Wat een geweldig boek om inzicht te krijgen hoe je met ons werk kan starten en kan uitgroeien met een team. Waar dit boek voor nieuwe startende ook super waardevol voor is. Maar ook voor mij weer even alles op scherp te stellen. Blij met deze aanwinst.'
Wat een duidelijk boek! Overzicht, duidelijke uitleg, wat wil je nog meer als startende ondernemer in de social selling branche. Haal er je voordeel uit, wil ik zeggen tegen alle toekomstige collega’s!

Ondernemen met Social Selling
Yvonne Kempe
Social Selling Ondernemer
Hoi Patricia, ik heb je boek gelezen en vind het een heel duidelijk en makkelijk leesbaar boek! Er staan goede tips in waar ik zeker wat mee kan en ga doen om zo mijn bedrijf te laten groeien. Bedankt dat je dit deelt!
Ondernemen met Social Selling
Paula Sikkes
Social Selling Ondernemer
Een super handig en inspirerend boek. Een mooie handleiding voor iedereen die start of werkt als social seller. Dit boek geeft zoveel inzicht hoe je in onze branche succesvol kunt zijn en blijven.
Dank je wel Patricia voor het delen van jouw passie en kennis.
P.S. heb je boek al 2x gelezen
Shop bij Evelien
Evelien van der Werff
Social Selling Ondernemer

Mijn missie met dit boek...

Ik wil de komende tien jaar 500 vrouwen helpen om, door middel van het Social Selling Business model, een vast maandelijks (extra) inkomen op te bouwen, waardoor zij voldoende verdienen om zelfstandig van te kunnen leven.

Duurzaam Ondernemen voorbeeld

PATRICIA VAN ANDEL

Al sinds 2012 ben ik actief in Social Selling en geloof sterk ik in de kracht van dit businessmodel. Ik werk met een fijn en enthousiast team van ondernemers samen en hielp al vele collega’s aan meer leads en klanten door middel van online én offline ondernemen. Patricia van Andel | Wellness at Home is inmiddels uitgegroeid tot een serieuze businesspartner voor ondernemers die werken en willen werken met Social Selling.   

Al jaren was het mijn droom een praktische handleiding voor Social Selling ondernemers te schrijven. Een routekaart die de weg wijst aan startende ondernemers in ons vak, maar ook aan ondernemers die al werkzaam zijn in ons vak en hun bedrijf naar een hoger level willen tillen.

Ik vind dat deze kennis beschikbaar zou moeten zijn voor iedere Social Selling ondernemer. Met gepaste trots durf ik te zeggen dat Duurzaam Ondernemen met Social Selling een makkelijk leesbaar boek is geworden – onze tijd is immers kostbaar :-). Een complete no-nonsense gids voor iedere ondernemer in ons vak die veilig en in vrijheid wil ondernemen, waarin zich een zo concreet mogelijk stappenplan bevindt die je letterlijk kunt volgen.

Bestel het boek voor maar € 24,50, je betaalt geen verzendkosten.

Bijna vier op de tien vrouwen in Nederland (36%) heeft een inkomen dat lager is dan € 990,– per maand, het bijstandsniveau. Onze overheid noemt deze vrouwen ‘economisch niet zelfstandig’, waarmee ze bedoelt dat deze groep te weinig inkomen heeft om zelfstandig van te kunnen leven.

Bron: Emancipatiemonitor 2020

Scroll naar boven