Met ons samenwerken?

ga werken met onze
aantoonbaar succesvolle
productlijn

WANT WIJ WILLEN EEN GEZONDE NACHTRUST VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK MAKEN!

Ben jij een ondernemende ZZP-er?

Of wil je je eigen bedrijf beginnen zonder geld te investeren?

Ben jij iemand die kansen en mogelijkheden zoekt? Iemand die altijd al voor zichzelf wilde werken of meer rendement uit je huidige bedrijf wilt halen? Vind je het leuk om andere mensen blij te maken? Ben je iemand die in actie komt om haar dromen waar te maken? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!
Wij vinden dat iedereen een heerlijke nachtrust verdient! De vraag naar onze producten groeit hard. Daarom zijn wij op zoek naar partners om ons leuke en enthousiaste team te versterken. 

Voor de promotie van een Duitse productlijn op het gebied van Home, Wellness en Lifestyle met het accent op gezond slapen zijn we op zoek naar nieuwe partners. 

Wat ga je doen?

 
 • Je adviseert mensen over gezond slapen en helpt hen bij het creëren van een optimale slaapomgeving.
 • Je biedt potentiële klanten de mogelijkheid onze producten gratis en vrijblijvend te testen, zodat zij kennis kunnen maken met onze producten.
 • Je bouwt op deze manier je een eigen enthousiaste klantenkring op en verzorgt de inkoop en levering van de producten die het verschil gaan maken in het leven van jouw fans.

Wie ben jij?

 

Iemand die allergisch is voor ‘koude verkoop’, voor ‘leuren met producten’ en een hekel heeft aan ‘mensen iets aansmeren’, maar wél warm loopt om anderen te helpen het leven mooier en aangenamer te maken! Je kent het verschil tussen onder druk en met plezier kopen (en je streeft naar het laatste). Daarnaast vind je het leuk om mensen te adviseren, om actief mee te denken en ga je graag met hen in gesprek. 

 • Je bent ondernemend en in het bezit van goede (online) marketing- en communicatievaardigheden
 • Je bent in staat om je eigen klantenkring op te bouwen door middel (online) marketing en sociale media
 • Je bent iemand die in actie komt, ervan geniet om mensen blij te maken en mooie resultaten te behalen. Je hebt er plezier in om net dat stapje extra te doen. 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en minimaal 8 tot 10 uur per week beschikbaar.
Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

Wij bieden:

 
 • De mogelijkheid om zonder financiële investering, vaste maandelijkse kosten en financieel risico te starten met je eigen bedrijf.
 • Een aantoonbaar succesvolle productlijn waarmee je het leven van andere mensen mooier maakt ( met jouw enthousiasme en actiegerichte instelling kan het alleen maar een succes worden)
 • Een goed verdienmodel met aantrekkelijke carrièremogelijkheden.
 • Een goed inwerk- en begeleidingsprogramma waarin ook aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling en waarmee je jouw doelen en dromen op zeker gaat realiseren.
 • Met mooi weer aan het strand werken? Of toch liever in een cafetaria met een latte of verse muntthee? Een keer een uurtje langer door en de volgende morgen wat later beginnen? Of juist vroeg beginnen en vroeg klaar omdat dit voor de kinderen beter uitkomt? Het kan allemaal, jij bepaalt op welke dagen en tijden je jouw uren maakt! 

Hebben we je interesse gewekt?

Hebben we je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel?

Dan maken we graag kennis met jou! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een vrijblijvende (virtuele) kop koffie!

Wij werken met het Social Selling Businessmodel. 

Wil jij je eigen bedrijf beginnen zonder geld te investeren, dan is dit ook voor jou wellicht een geweldige optie. Steeds meer fabrikanten kiezen voor dit bedrijfsmodel en dat is niet zonder reden. Start je eigen bedrijf zonder geld.

Scroll naar boven