Werken met Optidee

Hoe je vanaf 8 uur per week, je eigen bedrijf kunt starten

Stel, je hebt een huis, een gezin en je hebt het net als iedere andere vrouw hartstikke druk :-). Daarnaast werk je nog een aantal uur per week. Dat moet, want de kachel moet branden en de hypotheek moet betaald. 

Hoe fijn zou het zijn als je eens wat meer de regie terug krijgt over je eigen agenda? Heb je er stiekem wel eens over nagedacht hoe het zou zijn als je kon werken vanuit huis? 

het begint bij een droom

Stel je wilt dolgraag een eigen bedrijf beginnen. Misschien is dat al jaren een diepgekoesterde wens. Droom je daar stiekem al jaren van, maar kan en wil je daar niet aan toegeven, want je hebt die hele waslijst met verplichtingen. En wellicht heb je ook nog een aantal goede redenen om daarvan te dromen. Want misschien wil je bijvoorbeeld graag:

  • zelf bepalen waar en wanneer je werkt,
  • zoveel mogelijk vrij zijn als de kinderen uit school komen of vakantie hebben
  • een inkomen hebben waarmee jullie wat extra dingen kunnen doen.

Maar dat is best wel lastig. Want een eigen bedrijf starten neemt heel vaak investeringen en risico’s met zich mee. Als je geen liggende gelden hebt en je kunt het je niet veroorloven je inkomen te verliezen lijkt het ingewikkeld om deze droom uit te laten komen.

kies voor het meest ideale bedrijfsmodel ter wereld

Toch zijn er mogelijkheden. Er is een bedrijfsmodel dat zich heel goed leent om naast je huidige activiteiten een eigen bedrijf te starten. Wanneer je minimaal 8 uur per week aan dit bedrijf werkt kun je starten met het opbouwen een parttime inkomen. Ik heb het hier over het businessmodel van Social Selling, de zogenoemde Directe Verkoop. In mijn beleving is dit de betere versie van het welbekende Franchisemodel: je weet wel, zoals Bruna, de Hypotheker, Mc Donalds, Readshop en ga zo maar door…. maar dan zonder instapkosten en maandelijkse afdracht. Geen percentage van je omzet afdragen, geen pand inrichten, geen vaste maandlasten, geen geld lenen bij de bank en geen financieel risico.  

en wees realistisch: je zult niet slapend rijk worden

Maar let op: het is geen model van slapend rijk worden! Ik wil graag een eerlijk beeld schetsen. Het unieke in dit concept is dat iedereen die wil, een Social Selling bedrijf kan starten. Zonder geld te investeren of enig financieel risico te lopen. Het starten zelf is niet zo moeilijk, de uitdaging is het opbouwen van een vast, maandelijks terugkerend inkomen. En dat gaat niet vanzelf. Je gaat, net als iedere andere ondernemers, hobbels op de weg tegenkomen. Maar wie die hobbels trotseert zal ontdekken dat het resultaat de inspanningen zeker waard zijn.

ontdek de mogelijkheden

In het ons Magazine kun je alles lezen over dit bedrijfsconcept. Wat kun je doen om zo’n bedrijf succesvol te maken.  Je kunt al een een eigen Social Selling bedrijf starten vanaf 8 uur per week, zonder financiële investering. De carrièrekansen zijn groot, maar hoe bouw je zo’n bedrijf op en zou het iets voor je zijn? Wil je antwoord op die vragen? Vraag dan hier een gratis exemplaar aan van ons Magazine: 

Wil je meer weten over het Social Selling bedrijfsconcept?

Vraag een gratis exemplaar van ons magazine aan. Daarin lees je alles over wat ondernemen met Social Selling betekent én wat je kunt doen om succesvol te worden.

Laat hier je gegevens achter en we sturen je een digitale versie zo snel mogelijk naar je toe. 

Meer tips en info
Scroll naar boven