je hebt Goud in handen

lig je 's nachts wakker? niet doen! je hebt goud in handen!

Lig je ’s nachts wakker? Bijvoorbeeld omdat je piekert over geld? Niet nodig!

Je gaat gewoon naar Nijverdal. Het Klondike van Nederland, de place to be als je grootschalig goud wilt gaan delven.

Klink het winnen van goud je als muziek in de oren? Realiseer je dan dat je als ondernemer wellicht in het bezit bent van een goudmijn.

JE HEBT GOUD IN HANDEN, WIST JE DAT?!

Lig je ’s nachts wakker? Bijvoorbeeld omdat je piekert over geld? Niet nodig! 

Je gaat gewoon naar Nijverdal. Het Klondike van Nederland, de place to be als je grootschalig goud wilt gaan delven. 

Emanuel Hompes uit Den Haag en Samuel Frank uit Watergraafsmeer vroegen in 1901 toestemming om goud te mogen delven bij het Ravijn van Nijverdal. Gedeputeerde Staten verleende de concessie voor 2046 hectare en dat was het begin van een heuse goldrush in Nijverdal. 

De twee heren hadden namelijk ontdekt dat hier goud te vinden was en om de juiste locaties vast te stellen stuurden ze grondmonsters voor onderzoek naar een laboratorium. Maar helaas bleek na dit onderzoek dat het hier ging om goud dat op natuurlijke wijze overal in de bodem voorkomt. Dus misschien zelfs wel bij jou in de achtertuin!

Het winnen van goud is mogelijk, maar dat kost meer dan het oplevert. De goudkoorts in Nijverdal was van korte duur. 

Dat klinkt als goud in de oren, toch?

Klinkt het winnen van goud je als muziek in de oren? Realiseer je dan dat je als ondernemer wellicht in het bezit bent van een goudmijn die te winnen is zónder dat het geld kost.

Je hebt als ondernemer namelijk minstens een leuk maandelijks inkomen in je klantenbestand zitten dat je nu niet opgraaft, maar in de bodem laat zitten.

Niet zo zeer in je eigen vakgebied. Maar in het helpen van de klanten die je met bloed, zweet en tranen hebt geworven. Door hen naast wat je nu doet óók te helpen aan een gezonde slaapomgeving. Naast gezond eten en voldoende beweging de derde belangrijke basisvoorwaarde om gezond te leven. Slecht slapen in namelijk funest voor de gezondheid.

Je klanten zijn goud waard! Zij zijn jouw goudmijn! En heb je er wel eens over nagedacht om dat goud te gaan delven?

Want er zijn mensen in markt die dolblij worden van een comfortabele nachtrust en uitgerust wakker worden. Mensen die veel geld uitgegeven aan supplementen en voedingsprogramma’s, maar daar niets aan hebben  wanneer ze niet goed slapen, omdat het lichaam dan niet hersteld. Mensen die heel gelukkig worden als ze in een écht schoon bed liggen en de kinderen niet meer ’s nachts wakker worden, liggen te woelen in bed of door allergieën ’s morgens vroeg door een niezend of hoestend kind ontwaken.

Waardoor jij in de rol terecht komt van iemand die het leven van een ander een stukje mooier maakt. Een klant van me vertrouwde me ooit toe dat het hele gezin nu iedere dag 2 uur langer kan slapen omdat haar zoon pas om 07:30 uur wakker wordt en niet meer om 05:30 uur onophoudelijk zit te niezen.

In een online meeting van circa 30 minuten neem ik je mee in het zetten van de eerste stap naar een dubbel zo winstgevend bedrijf. Hieronder kun je jezelf aanmelden, ik neem zo snel als mogelijk contact met je op. In de meeting leg ik je uit hoe je met een aantoonbaar succesvolle productlijn het leven van je klanten nóg mooier kunt maken dan je nu al doet!

Succes is om te delen
Scroll naar boven