Met ons samenwerken?

word de
drijvende kracht
achter het succes van anderen

Ben jij coach, personal organizer, personal of virtual assistant? (ZZP)

én wil je jouw inkomsten uitbreiden door andere ondernemers te helpen een succesvolle business op te bouwen?

Ben jij iemand die in kansen en mogelijkheden denkt? Iemand die meer rendement uit haar bedrijf wil halen en daarmee financiële zekerheid op wil bouwen voor de toekomst?  Vind je het leuk om andere mensen blij te maken? Ben je iemand die in actie komt om haar dromen waar te maken? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!
De vraag naar onze producten en nieuwe verkooppunten groeit hard en daarmee ook de vraag naar coaches die het talent hebben om ondernemers te helpen bij de start, opbouw en begeleiding van hun bedrijf. Daarom zijn wij op zoek naar versterking van ons leuke en enthousiaste team.

Voor de promotie van een Duitse productlijn op het gebied van Home, Wellness en Lifestyle met het accent op gezond slapen zijn we op zoek naar teamleiders voor de recruitment en ondersteuning van nieuwe verkooppunten. 

Wat ga je doen?

 
 • Je zet een (online) marketing campagne op voor de werving en selectie van nieuwe verkooppunten en volgt de daaruit volgende leads op.
 • Je ondersteunt jouw salesteam bij de (online) marketing en promotie van onze aantoonbaar succesvolle productlijn, waarbij gezonde nachtrust en het creëren van een optimaal slaapklimaat centraal staan.
 • Je bent de rots in de branding en adviseert over succesvol ondernemen, marketing, groei en ontwikkeling. 
 • Als drijvende kracht achter de schermen ervaar je zelf hoe je (potentiële) klanten kennis kunt laten maken met onze producten, zodat je jouw team optimaal kunt ondersteunen.
 • Met jouw enthousiasme en motiverende aanpak ben je de spil achter het succes van de verkooppunten. Daardoor kunnen zij excelleren en het verschil maken in het leven van andere mensen.

Je kunt je eigen bedrijf beginnen zonder geld | Ondernemen met Optidee

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld
Je eigen bedrijf beginnen zonder geld
Goede nachtrust is
cruciaal voor de gezondheid

Wie ben jij?

 

Iemand die allergisch is voor ‘koude verkoop’, voor ‘leuren met producten’ en een hekel heeft aan ‘mensen iets aansmeren’, maar wél warm loopt om anderen te helpen het leven mooier en aangenamer te maken! Je kent het verschil tussen onder druk prestaties afdwingen en anderen met plezier laten excelleren (en je streeft naar het laatste). Daarnaast vind je het leuk om mensen te adviseren, om actief mee te denken en ga je graag met hen in gesprek. 

 • Je bent ondernemend en in het bezit van goede (online) marketing- en communicatievaardigheden
 • Je bent in staat om je eigen team van verkooppunten op te bouwen door middel (online) marketing en sociale media
 • Je bent iemand die in actie komt, ervan geniet om mensen blij te maken en mooie resultaten te behalen. Je hebt er plezier in om net dat stapje extra te doen. 
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs en auto en minimaal 8 tot 10 uur per week beschikbaar.

 

Wij bieden:

 
 • De mogelijkheid om zonder financiële investering, vaste maandelijkse kosten en financieel risico ondernemers te laten starten met een eigen bedrijf (zij zijn jouw verkooppunten).
 • Een aantoonbaar succesvolle productlijn waarmee zij kunnen gaan werken (met jouw enthousiasme en actiegerichte instelling kan het alleen maar een succes worden).
 • Een goed verdienmodel met maandelijks terugkerend rendement.
 • Jou en jouw teamleden een goede opleiding vanuit de fabrikant en daarnaast een uniek inwerk- en begeleidingsprogramma waarmee jij en jouw verkooppunten hun doelen en dromen op zeker gaat realiseren.
 • Met mooi weer aan het strand werken? Of toch liever in een cafetaria met een latte of verse muntthee? Een keer een uurtje langer door en de volgende morgen wat later beginnen? Of juist vroeg beginnen en vroeg klaar omdat dit voor de kinderen beter uitkomt? Het kan allemaal, jij bepaalt op welke dagen en tijden je jouw uren maakt! 
 • Een maandelijks terugkerende commissie over alle omzet die in jouw salesorganisatie wordt behaald.
 • Je inkomen groeit mee op basis van jouw teamomzet. Er is geen salarisplafond.

Hebben we je interesse gewekt?

Hebben we je interesse gewekt en herken je jezelf in bovenstaand profiel?

Dan maken we graag kennis met jou! Laat hieronder je gegevens achter en we nemen snel contact met je op voor een vrijblijvende (virtuele) kop koffie!

Wij werken met het Social Selling Businessmodel. 

Wil jij je eigen bedrijf beginnen zonder geld te investeren, dan is dit ook voor jou wellicht een geweldige optie. Steeds meer fabrikanten kiezen voor dit bedrijfsmodel en dat is niet zonder reden. Start je eigen bedrijf zonder geld.

Scroll naar boven