maak kennis met onze succesvolle productlijn

en hoor alles over het verdienmodel en de zakelijke kansen

WIJ WILLEN EEN GEZONDE NACHTRUST VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK MAKEN, want naast gezonde voeding en voldoende beweging is gezond slapen een onmisbare basisvoorwaarde voor een gezond lichaam en geest!

Onze missie is om iedereen een goede nachtrust te bezorgen en om dit te bereiken zijn we op zoek naar nieuwe verkooppunten.

We zoeken ondernemende mensen die kansen en mogelijkheden zien, anderen blij willen maken en meer rendement uit hun bedrijf willen halen. We zijn op zoek naar ondernemers die hun droom willen waarmaken door actie te ondernemen en anderen te helpen het leven mooier en aangenamer te maken.

Als jij een hekel hebt aan ‘koude verkoop’, ‘leuren met producten’ en ‘mensen iets aansmeren’, maar het wél leuk vindt om anderen te adviseren, mee te denken en te helpen, dan nodigen we je uit om kennis te maken met onze productlijn en zakelijke kansen op een van onze informatie avonden. Op deze avond presenteren we onze succesvolle productlijn en het bijbehorende verdienmodel, terwijl we genieten van een kop koffie of thee.

We laten zien wat het betekent om businesspartner te worden en wat het jou en jouw klanten kan opleveren.

Als businesspartner bieden we je:

  • de mogelijkheid om je bedrijfsactiviteiten uit te breiden zonder financiële investering, vaste maandelijkse kosten en financieel risico.
  • een aantoonbaar succesvolle productlijn waarmee je het leven van andere mensen mooier maakt en
  • een goed verdienmodel met aantrekkelijke carrièremogelijkheden.

Daarnaast bieden we je een goede opleiding en een uniek begeleidingsprogramma om jouw doelen en dromen te realiseren. Je hebt de mogelijkheid om te werken waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Of je nu aan het strand wilt werken met mooi weer, in een cafetaria met een latte of verse muntthee, een uurtje langer wilt werken of vroeg wilt beginnen om op tijd thuis te zijn voor de kinderen, het kan allemaal!

Wil je meer weten?
Kom dan geheel vrijblijvend naar een van onze informatie avonden. meld je hier aan:

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld
Scroll naar boven