maak kennis met onze succesvolle productlijn

en hoor alles over het verdienmodel en de zakelijke kansen
op woensdag 22 februari aanstaande

WIJ WILLEN EEN GEZONDE NACHTRUST VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK MAKEN, want naast gezonde voeding en voldoende beweging is gezond slapen een onmisbare basisvoorwaarde voor een gezond lichaam en geest!

Iedereen verdient een goede nachtrust. Om onze missie te laten slagen zijn we op zoek naar nieuwe verkooppunten. Wij zijn op zoek naar: 

  • ondernemende ondernemers die in kansen en mogelijkheden denken
  • mensen die andere mensen blij willen maken 
  • zzp’ers die meer rendement uit hun bedrijf willen halen 
  • ondernemers die in actie komen om hun droom waar te maken.
Ben jij allergisch voor ‘koude verkoop’, voor ‘leuren met producten’ en heb je een hekel aan ‘mensen iets aansmeren’? 
Maar…, vind jij het wél leuk om mensen te adviseren, mee te denken en loop je er warm voor om anderen te helpen het leven mooier en aangenamer te maken? 
Dan nodig ik je uit voor woensdag 22 februari aanstaande om 20:00 uur in Hoofddorp. 
Deze avond presenteren wij onze succesvolle en door klanten geliefde productlijn én het bijbehorende verdienmodel. Onder het genot van een kop koffie of thee laten we zien wat het betekent om businesspartner te worden en wat het jou en jouw klanten op kan leveren.
 
Een tipje van de sluier. Als businesspartner bieden we je:
 
  • De mogelijkheid om zonder financiële investering, vaste maandelijkse kosten en financieel risico je bedrijfsactiviteiten uit te breiden.
  • Een aantoonbaar succesvolle productlijn waarmee je het leven van andere mensen mooier maakt ( met jouw enthousiasme en actiegerichte instelling kan het alleen maar een succes worden)
  • Een goed verdienmodel met aantrekkelijke carrièremogelijkheden.
  • Een goede opleiding vanuit de fabrikant en daarnaast een uniek inwerk- en begeleidingsprogramma waarmee je jouw doelen en dromen op zeker gaat realiseren.
  • De mogelijkheid om te werken waar en wanneer het jouw het beste uitkomt. Wil jij met mooi weer aan het strand werken? Of toch liever in een cafetaria met een latte of verse muntthee? Een keer een uurtje langer door en de volgende morgen wat later beginnen? Of juist vroeg beginnen en vroeg klaar omdat dit voor de kinderen beter uitkomt? Het kan allemaal!

Hebben we je interesse gewekt?

Wil je erbij zijn?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt snel de locatie en verdere details!

Wij werken met het Social Selling Businessmodel. 

Wil jij je eigen bedrijf beginnen zonder geld te investeren, dan is dit ook voor jou wellicht een geweldige optie. Steeds meer fabrikanten kiezen voor dit bedrijfsmodel en dat is niet zonder reden. Start je eigen bedrijf zonder geld.

Scroll naar boven