Ontdek het geheim van succesvol ondernemen met social selling

Krijg meer klanten en meer omzet, Zodat je iedere maand geld verdient!

Laat jij ook, zoveel omzet liggen?

PATRICIA VAN ANDEL

Oprichter en eigenaar Social Selling Community en auteur van Duurzaam Ondernemen met Social Selling

 
Uit de cijfers van de Seldia (European Direct Selling Association) blijkt dat Direct Selling / Social Selling steeds meer in populariteit toe neemt. Meer dan 16 miljoen mensen in Europa zijn actief in ons vak. Maar we weten ook dat de verschillen in de omzetten die per Social Selling ondernemer gemaakt worden sterk verschillen. 
 

Je eigen bedrijf starten zonder geld

En dat is jammer, want het Social Selling businessmodel is wellicht het meest eerlijke en kansrijke verdienmodel. En een geweldige manier om je eigen bedrijf te starten zonder geld. In de jaren die ik actief ben in deze branche heb ik gemerkt dat ondernemers zich vaak blind staren op het boeken van demo’s (ook wel party’s of thuispresentaties genoemd). Hoe meer party’s, hoe meer omzet, toch? Ben je echt uitsluitend afhankelijk van het geven van party’s in de huiskamer? 
 

Je doelen bereiken

Nee, dit is niet altijd de meest logische aanpak. Want dat zou betekenen dat je wanneer je geen party’s kunt boeken (en dat is de grootste uitdaging van de meeste Social Selling ondernemers) je gedoemd bent te mislukken. Dat je nooit je doelen kunt bereiken. En dat is niet waar. Je moet eerst je bedrijf in de spotlights zetten en fans maken, ambassadeurs, dan komen de klanten, de omzet en salespresentaties vanzelf.
 

Ik specialiseer me al sinds ik begonnen ben als Social Selling ondernemer in de mogelijkheden die je hebt wanneer het je niet lukt om je agenda vol met ‘party’s’ te krijgen. En ik pas deze kennis  op dagelijkse basis toe in de praktijk. Dagelijks een aantal eenvoudige acties uitvoeren kunnen het verschil maken tussen een verlieslijdend- en winstgevend Social Selling bedrijf. 

Je Social Selling onderneming is geweldige kans om een (extra) inkomen mee op te bouwen. Op de korte termijn, maar financiële zekerheid, financiële vrijheid op de lange termijn. Iedereen kan morgen beginnen, zonder risico, zonder opleiding, zonder sollicitatieprocedure. 
 
Dat het zó makkelijk is om je zonder geld, super veilig je eigen bedrijf te starten betekent niet dat geld verdienen vanzelf gaat. Het is geen ‘money-making machine’ die uit zichzelf op zoek gaat naar klanten terwijl je bezig houdt met andere zaken. Maar je kunt je business wel zo inrichten dat je iedere maand (moeiteloos) nieuwe leads en klanten hebt waarmee je ruim voldoende omzet genereert om een mooi vast maandelijks inkomen uit je bedrijf te kunnen halen.
 
Het geheim achter het succes van je Social Selling bedrijf is consequent iedere dag een aantal eenvoudige acties uitvoeren. Al sinds 2012 hanteer ik dezelfde strategie. Ik probeer dit simpelweg iedere keer beter, effectiever te doen. 
 
Ik test constant nieuwe strategieën uit, die de ene keer wel en de andere keer niet aan mijn eisen en verwachtingen voldoen. Hierdoor haal ik samen met mijn team van enthousiaste collega’s steeds meer resultaat en zijn we in staat geweest om ieder jaar weer mooie omzetten te draaien. 
 
Wil jij deze inzichten en strategieën van mij leren en al op korte termijn mooie resultaten neerzetten met je bedrijf? 
 
Patricia van Andel | Optidee Agentschap
Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

Cursus Succesvol Ondernemen met Social Selling

  • Hoe je start als Social Selling-ondernemer en hoe je een actieplan maakt
  • Hoe je de keuze maakt voor jouw ideale productlijn
  • Hoe je op zoek gaat naar klanten
  • Hoe je de overstap maakt van eenmanszaak naar salesorganisatie
  • Hoe je jouw organisatie managet 


Dit is een heel compleet programma waarmee vanaf het moment waarop je overweegt je eigen bedrijf te starten wordt meegenomen. Je profiteert van 9 jaar ervaring en krijgt een volledige blueprint naar je eigen bruisende Social Selling bedrijf waarmee je jouw doelen kunt bereiken.

Wij kiezen voor een persoonlijke benadering en daarom ontvang je na bestelling geen geautomatiseerde e-mail ter bevestiging van je deelname, maar zo snel als mogelijk een persoonlijke e-mail met toegang tot de cursus.