wil jij mensen helpen
beter te slapen?

werken met duurzame kwaliteitsproducten waar je mensen blij mee maakt, wie wil dat niet?

Ben je een ondernemende ZZP-er en wil je meer impact maken? Of wil je je eigen bedrijf beginnen zonder geld te investeren? Wat zou financiële rust voor je betekenen en hoeveel (extra) inkomen heb je dan nodig? Met Social Selling kan iedereen die wil naast haar huidige activiteiten een bedrijf starten zonder geld of vaste kosten. Social Selling is werken met duurzame kwaliteitsproducten waar je veel mensen blij mee maakt!

Ben jij iemand die kansen en mogelijkheden zoekt? Iemand die altijd al voor zichzelf wilde werken of meer rendement uit je huidige bedrijf wilt halen? Vind je het leuk om andere mensen blij te maken? Ben je iemand die in actie komt om haar dromen waar te maken? 

Overweeg dan eens om te starten met Social Selling!
Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden…

DE VOORDELEN VAN SOCIAL SELLING

Social Selling veilig ondernemen

DE MEEST VEILIGE VORM VAN ONDERNEMEN

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen en geen enkel financieel risico lopen. Een utopie? Nee, het kan! Kies je voor de juiste Social Selling partner dan krijg je alles wat je nodig hebt gratis ter beschikking, inclusief opleiding.

Flexibele werktijden

Werken waar en wanneer jij wilt

Met mooi weer aan het strand werken, of liever in een cafetaria met een latte of verse muntthee? Je werk om de agenda van je kinderen heen plannen? Het kan allemaal, jij bepaalt op welke dagen en tijden je jouw uren maakt! 

Je eigen bedrijf beginnen zonder risico

GEEN VASTE MAANDELIJKSE KOSTEN

Waar vrijwel iedere ondernemer te maken heeft met maandelijks terugkerende kosten – de zogeheten ‘overhead’ – heb je als Social Selling ondernemer genoeg aan je eigen computer, telefoon en auto. 

Social Selling Uitstekende Carrièrekansen

Uitstekende
carrièrekansen

Alleen als ‘eenmanszaak’ je eigen klantenkring opbouwen? Of liever een salesorganisatie opbouwen met ‘filialen’ en samenwerken met collega’s ZZP-ers? Ook hier bepaal je zelf hoe je carrière er uit komt te zien. 

Aantoonbaar succesvolle producten

WERKEN MET AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTEN

Producenten die werken met dit bedrijfsmodel leveren veelal duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten. Wij werken uitsluitend met Social Selling partners die een aantoonbaar succesvolle productlijn produceren.

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen

Direct vanaf de start geld verdienen

Je start zonder geld te investeren, je hebt geen vaste maandelijkse kosten en dat betekent dat je meteen geld gaat verdienen over de omzet die je maakt. De droom van iedere ondernemer!

WAAROM IS SOCIAL SELLING ZO'N WAARDEVOL
BUSINESSMODEL?

NU TE BESTELLEN:

Patricia van Andel
je eigen Social Selling bedrijf beginnen, hoe doe je dat?

duurzaam ondernemen bestel het boek

Als ondernemer, gewoon je eigen bedrijf beginnen; een droom van heel veel vrouwen. En dat je kunt samenwerken met een solide bedrijf dat een mooie, kwalitatief hoogwaardige productlijn op de markt brengt en je volledig ondersteunt met promotiematerialen, opleidingen en coaching. Dat je betaald krijgt op basis van je eigen inzet en resultaten en zelf kunt bepalen hoeveel uur je werkt, waar en wanneer? Zou dat geen geweldig verschil kunnen maken?

In dit boek laat ik je zien dat deze mogelijkheid bestaat en hoe je zorgt dat jouw bedrijf succesvol wordt!

JOIN OUR MISSIon

Onze missie is om de komende tien jaar 500 vrouwen te helpen   door middel van Social Selling een inkomen op te bouwen waarmee zij financieel zelfstandig zijn

We nodigen je van harte uit om mee te doen!

Wil je samen met mij de uitdaging aan gaan? Dan wil ik graag met je in contact komen! Laat hier je gegevens achter en ik neem spoedig contact met je op. 

DROOM JIJ VAN JOUW EIGEN BEDRIJF?

Social Selling Ondernemen

PATRICIA VAN ANDEL | SOCIAL SELLING ONDERNEMER

LAAT JE GRATIS EN VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wil je weten of Social Selling iets voor je is? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten welke tijdsinvestering nodig is en welke acties je moet ondernemen om een voor jou goed inkomen te verdienen met je bedrijf? 

Maak dan een afspraak voor een gratis (online)  infosessie van ongeveer 30 minuten.

Scroll naar boven