Binnen de kortste keren een winstgevend social Selling bedrijf?

een goed maandelijks (extra) inkomen opbouwen.
Dat is voor iedereen mogelijk.

Ja, dus ook voor jou!

Creëer financiële rust met Social Selling!

Ben je een ondernemende ZZP-er en wil je meer winst maken? Of wil je je eigen bedrijf beginnen zonder geld te investeren? Wat zou financiële rust voor je betekenen en hoeveel (extra) inkomen heb je dan nodig? Met Social Selling kan iedereen die wil naast haar huidige activiteiten een bedrijf starten zonder geld of vaste kosten. Social Selling is werken met duurzame kwaliteitsproducten waar je veel mensen blij mee maakt!

Ben jij iemand die kansen en mogelijkheden zoekt? Iemand die altijd al voor zichzelf wilde werken of meer rendement uit je huidige bedrijf wilt halen? Vind je het leuk om andere mensen blij te maken? Ben je iemand die in actie komt om haar dromen waar te maken? 

Overweeg dan eens om te starten met Social Selling!
Je zult verbaasd zijn over de mogelijkheden…

DE VOORDELEN VAN SOCIAL SELLING

Social Selling veilig ondernemen

DE MEEST VEILIGE VORM VAN ONDERNEMEN

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen en geen enkel financieel risico lopen. Een utopie? Nee, het kan! Kies je voor de juiste Social Selling partner dan krijg je alles wat je nodig hebt gratis ter beschikking, inclusief opleiding.

Flexibele werktijden

Werken waar en wanneer jij wilt

Met mooi weer aan het strand werken, of liever in een cafetaria met een latte of verse muntthee? Je werk om de agenda van je kinderen heen plannen? Het kan allemaal, jij bepaalt op welke dagen en tijden je jouw uren maakt! 

Je eigen bedrijf beginnen zonder risico

GEEN VASTE MAANDELIJKSE KOSTEN

Waar vrijwel iedere ondernemer te maken heeft met maandelijks terugkerende kosten – de zogeheten ‘overhead’ – heb je als Social Selling ondernemer genoeg aan je eigen computer, telefoon en auto. 

Social Selling Uitstekende Carrièrekansen

Uitstekende
carrièrekansen

Alleen als ‘eenmanszaak’ je eigen klantenkring opbouwen? Of liever een salesorganisatie opbouwen met ‘filialen’ en samenwerken met collega’s ZZP-ers? Ook hier bepaal je zelf hoe je carrière er uit komt te zien. 

Aantoonbaar succesvolle producten

WERKEN MET AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTEN

Producenten die werken met dit bedrijfsmodel leveren veelal duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten. Wij werken uitsluitend met Social Selling partners die een aantoonbaar succesvolle productlijn produceren.

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen

Direct vanaf de start geld verdienen

Je start zonder geld te investeren, je hebt geen vaste maandelijkse kosten en dat betekent dat je meteen geld gaat verdienen over de omzet die je maakt. De droom van iedere ondernemer!

WAAROM IS SOCIAL SELLING ZO'N WAARDEVOL
BUSINESSMODEL?

Bijna vier op de tien vrouwen in Nederland (36%) heeft een inkomen dat lager is dan € 990,– per maand, het bijstandsniveau (bron: Emancipatiemonitor 2020). Onze overheid noemt deze vrouwen ‘economisch niet zelfstandig’, waarmee ze bedoelt dat deze groep te weinig inkomen heeft om zelfstandig van te kunnen leven.

Het gezin, de zorg voor de kinderen, heeft een hoge prioriteit, maar gaat blijkbaar in veel gevallen wel ten koste van de financiële zelfstandigheid van de vrouw. En dat is jammer. Al decennialang doet de overheid grote moeite dit tij te keren, met enig succes.

78% van de vrouwen met een gezin geeft aan liever niet voltijds te willen werken, zodat zij tijd overhouden voor de zorg van de kinderen. Als de relatie uitloopt op een scheiding, of als de partner overlijdt, dan komt degene met het laagste inkomen (en dat is meestal de vrouw) vaak financieel in de problemen. Met vier op de tien relaties die stuklopen, is dit een reële optie. Rekening houden met dit scenario wordt als not done gezien, als een gebrek aan vertrouwen in de relatie, zo staat te lezen in het rapport Ons Geld (Sociaal Cultureel Planbureau).

Parttime werken is populair, veel vrouwen geven er de voorkeur aan.  Vaak vooral omdat ze er graag willen zijn als de kinderen uit school komen, vakantie hebben of ziek zijn. Hier zit wrijving, want veel vrouwen willen best een carrière, leuk uitdagend werk en een bijpassend inkomen. Jij wellicht ook! Maar je wilt er ook zijn voor de kinderen. Social Selling ondernemen is dé manier om deze kloof te overbruggen. Bonnie Wise, de grondlegger van het Social Selling Businessmodel zag dat halverwege de vorige eeuw al in!

BONNIE WISE ALS PIONIER VOOR DE VROUWENEMANCIPATIE

Bonnie Wise wordt gezien als pionier voor de vrouwenemancipatie doordat de home-parties die zij in het leven riep ervoor zorgden dat vrouwen op een laagdrempelige manier de mogelijkheid kregen zelf geld te verdienen. En die mogelijkheid is er nog steeds en door alle online mogelijkheden nu aantrekkelijker en kansrijker dan ooit. 

De geschiedenis van Social selling

Social Selling is niet nieuw, het bestaat al jaren, nog voor social media bestond. De grondlegger is Bonnie Wise een ondernemende dame die eind jaren ’40 op het idee kwam om producten van Earl Tupper te verkopen via ‘home-parties’. Op haar advies stopte Tupperware begin jaren ’50 met de verkoop van haar producten via warenhuizen en winkels.

Het idee van Wise was dat vrouwen hun vriendinnen en buren uitnodigden voor een gezellige avond, waarbij de Tupperware producten werden gepresenteerd. De vrouw die haar huis beschikbaar stelde kreeg een percentage van de opbrengst van de op die avond verkochte producten. Al snel werden deze bijeenkomsten een succes. Sindsdien is het businessmodel continu uitgebreid en verbeterd. Steeds meer fabrikanten kiezen voor dit verkoopmodel en daar plukken alleen al in Europa miljoenen vrouwen dagelijks de vruchten van.  

Je eigen bedrijf starten zonder geld

DOWNLOAD EEN GRATIS PREVIEW

Werken waar en wanneer het je het best uitkomt en daarmee een goed vast maandelijks inkomen opbouwen. Dat is voor iedereen mogelijk. En ja, dus ook voor jou! Met dit boek heb je een complete, praktische, no-nonsense gids in handen die je naar een succesvolle Social Selling-carrière leidt.

– Met dit boek heb je een complete, praktische, no-nonsense gids in handen die je naar een succesvolle Social Selling-carrière leidt. 
– Lezen, doen én persoonlijk groeien. 
– Jij hebt de regie over je eigen bedrijf.

NU TE BESTELLEN:

Patricia van Andel
financiële rust met Social Selling, hoe doe je dat?

duurzaam ondernemen bestel het boek

Als ondernemer, gewoon je eigen bedrijf beginnen; een droom van heel veel vrouwen. En dat je kunt samenwerken met een solide bedrijf dat een mooie, kwalitatief hoogwaardige productlijn op de markt brengt en je volledig ondersteunt met promotiematerialen, opleidingen en coaching. Dat je betaald krijgt op basis van je eigen inzet en resultaten en zelf kunt bepalen hoeveel uur je werkt, waar en wanneer? Zou dat geen geweldig verschil kunnen maken?

In dit boek laat ik je zien dat deze mogelijkheid bestaat en hoe je zorgt dat jouw bedrijf succesvol wordt!

JOIN OUR MISSIon

Onze missie is om de komende tien jaar 500 vrouwen te helpen   door middel van Social Selling een inkomen op te bouwen waarmee zij financieel zelfstandig zijn

We nodigen je van harte uit om mee te doen!

Wil je samen met mij de uitdaging aan gaan? Dan wil ik graag met je in contact komen! Laat hier je gegevens achter en ik neem spoedig contact met je op. 

DROOM JIJ VAN JOUW EIGEN BEDRIJF?

Social Selling Ondernemen

PATRICIA VAN ANDEL | SOCIAL SELLING ONDERNEMER

LAAT JE GRATIS EN VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wil je weten of Social Selling iets voor je is? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten welke tijdsinvestering nodig is en welke acties je moet ondernemen om een voor jou goed inkomen te verdienen met je bedrijf? 

Maak dan een afspraak voor een gratis (online)  infosessie van ongeveer 30 minuten.