Social selling
ondernemen met fantastische producten.

ZONDER INVESTEREN EN VASTE KOSTEN.

WERKEN WAAR EN WANNEER JIJ WILT

Je eigen tijd indelen, werken vanuit huis of op welke plaats en tijd die jou het best uitkomt.

EEN NIEUWE UITDAGING MET CARRIÈREKANSEN

Je eigen klantenkring opbouwen en uitstekende carrièrekansen

GEEN RISICO'S EN GEEN FINANCIËLE INVESTERING

Je krijgt alles wat je nodig hebt om direct geld te gaan verdienen met je bedrijf. Je hebt geen vaste kosten en kunt geen geld verliezen.

WAAROM SOCIAL SELLING EEN IDEAAL INKOMENSCONCEPT IS

Heel veel vrouwen hebben de droom om te werken vanuit huis. Je eigen bedrijf beginnen, werken waar en wanneer het jou uitkomt. Zodat je jouw carrière kunt combineren met je gezin.

Wat maakt nu dat Social Selling een zeer aantrekkelijk bedrijfsmodel is voor iedereen die dolgraag voor zichzelf wil beginnen?

succesvol ondernemen met Optidee

STARTEN ZONDER FINANCIËLE INVESTERING

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen en geen enkel financieel risico lopen. Een utopie? Nee, het kan! Kies je voor de juiste Social Selling partner dan krijg je alles wat je nodig hebt gratis ter beschikking, inclusief opleiding.

GEEN VASTE MAANDELIJKSE KOSTEN

Waar vrijwel iedere ondernemer te maken heeft met maandelijks terugkerende kosten – de zogeheten ‘overhead’ – heb je als Social Selling ondernemer genoeg aan je eigen computer, telefoon en auto. 

WERKEN MET AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTEN

Producenten die werken met dit bedrijfsmodel leveren stuk voor stuk kwalitatief hoogwaardige producten. Wij werken uitsluitend met Social Selling partners die een aantoonbaar succesvolle productlijn produceren.

financiële zekerheid

CHANGING THE FUTURE TOGETHER

36 % van de Nederlandse vrouwen hebben niet voldoende inkomen om in hun eigen levensonderhoud te voorzien. 

Iedere vrouw zou financieel zelfstandig moeten zijn. Dat betekent voldoende geld verdienen om – al dan niet samen met je kind(eren) – fijn en financieel zorgeloos te kunnen leven. Je eigen Social Selling onderneming is de meest ideale weg om dit bereiken. Want Social Selling betekent flexibiliteit, kunnen werken waar en wanneer jou het beste uitkomt, en tegelijk dezelfde zekerheid opbouwen als in loondienst.

JOIN OUR MISSIon

Onze missie is om de komende tien jaar 500 vrouwen te helpen om door middel van Social Selling een inkomen op te bouwen waarmee ze financieel zelfstandig zijn. 

We nodigen je van harte uit om mee te doen!

Zelfstandig Optidee Agentschap

Je hebt goud in handen

Lig je ’s nachts wakker? Bijvoorbeeld omdat je piekert over geld? Niet nodig!
Je gaat gewoon naar Nijverdal. Het Klondike van Nederland, de place to be als je grootschalig goud wilt gaan delven.

Lees verder »
Bereik je doel - Personal Franchise

Sneller je doelen bereiken – 3 onmisbare technieken

Er is een verschil tussen hard werken en slim werken. Als je maar hard genoeg werkt ga je vanzelf je doel bereiken, zegt men vaak. Maar is dat ook zo?

Je kunt een eindeloos lange weg aanleggen, maar als je dan niet op de goede bestemming aan komt heb je voor niets heel hard gewerkt. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van.

Lees verder »

Social Selling: wat is nu de sleutel tot succes

Het is natuurlijk vrij makkelijk om te stellen dat het bedrijfsmodel Social Selling het meest ideale bedrijfsconcept is dat er bestaat. Maar kan ik dat ook onderbouwen? 

Jazeker! De sleutel tot het succes zit hem in de vaste kosten. Die heb je in dit concept niet! Je hebt geen personeel in dienst, geen voorraad en geen geld van de bank nodig. Wanneer je direct aan de slag gaat, ga je ook direct geld verdienen. En hoe fijn is dat?

Lees verder »
Werken met Optidee

Hoe je vanaf 8 uur per week je eigen bedrijf kunt starten

Heb je er stiekem wel eens over nagedacht om hoe het zou zijn als je kon werken vanuit huis? Dat je zelf de regie hebt over je agenda?
Dat je met jouw werk andere mensen blij maakt. Stel dat je dat kunt doen naast je huidige activiteiten? En dat op kon bouwen naar een prachtig eigen bedrijf? Wat zou dat voor je betekenen?

Lees verder »
Werken vanuit huis

Vijf redenen om je eigen bedrijf te starten

Veel mensen dromen van een eigen bedrijf, maar voor jezelf beginnen is best eng. Wat wat als je geen klanten kunt vinden? En wat als je niet genoeg verdient om de rekeningen te kunnen betalen? Dan is werken bij de baas toch wel lekker, want het biedt zekerheid. Maar toch knaagt het, en je moet nog zoveel jaar. In deze blog vind je vijf redenen om de angst van je af te schudden en een met een frisse blik ‘out of the box’ te denken.

Lees verder »
gratis online seminars

DROOM JIJ VAN JOUW EIGEN BEDRIJF?

Ondernemen met Personal Franchise

PATRICIA VAN ANDEL | SOCIAL SELLING ONDERNEMER

LAAT JE GRATIS EN VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wil je weten of Social Selling iets voor je is? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten welke tijdsinvestering nodig is en welke acties je moet ondernemen om een voor jou goed inkomen te verdienen met je bedrijf? 

Maak dan een afspraak voor een gratis (online)  infosessie van ongeveer 30 minuten.