duurzaam
ondernemen
met social
Selling

het meest eerlijke verdienmodel voor
vrouwen met ambitie

WERKEN WAAR EN WANNEER JIJ WILT

Je eigen tijd indelen, werken vanuit huis of op welke plaats en tijd die jou het best uitkomt.

EEN NIEUWE UITDAGING MET CARRIÈREKANSEN

Je eigen klantenkring opbouwen en uitstekende carrièrekansen

GEEN RISICO'S EN GEEN FINANCIËLE INVESTERING

Je krijgt alles wat je nodig hebt om direct geld te gaan verdienen met je bedrijf. Je hebt geen vaste kosten en kunt geen geld verliezen.

Bijna vier op de tien vrouwen in Nederland (36%) heeft een inkomen dat lager is dan € 990,– per maand, het bijstandsniveau (bron: Emancipatiemonitor 2020). Onze overheid noemt deze vrouwen ‘economisch niet zelfstandig’, waarmee ze bedoelt dat deze groep te weinig inkomen heeft om zelfstandig van te kunnen leven.

Het gezin, de zorg voor de kinderen, heeft een hoge prioriteit, maar gaat blijkbaar in veel gevallen wel ten koste van de financiële zelfstandigheid van de vrouw. En dat is jammer. Al decennialang doet de overheid grote moeite dit tij te keren, met enig succes.

78% van de vrouwen met een gezin geeft aan liever niet voltijds te willen werken, zodat zij tijd overhouden voor de zorg van de kinderen. Als de relatie uitloopt op een scheiding, of als de partner overlijdt, dan komt degene met het laagste inkomen (en dat is meestal de vrouw) vaak financieel in de problemen. Met vier op de tien relaties die stuklopen, is dit een reële optie. Rekening houden met dit scenario wordt als not done gezien, als een gebrek aan vertrouwen in de relatie, zo staat te lezen in het rapport Ons Geld (Sociaal Cultureel Planbureau).

Parttime werken is populair, veel vrouwen geven er de voorkeur aan.  Vaak vooral omdat ze er graag willen zijn als de kinderen uit school komen, vakantie hebben of ziek zijn. Hier zit wrijving, want veel vrouwen willen best een carrière, leuk uitdagend werk en een bijpassend inkomen. Jij wellicht ook! Maar je wilt er ook zijn voor de kinderen. Social Selling ondernemen is dé manier om deze kloof te overbruggen. 

Je eigen bedrijf starten zonder geld

DOWNLOAD EEN GRATIS PREVIEW

Werken waar en wanneer het je het best uitkomt en daarmee een goed vast maandelijks inkomen opbouwen. Dat is voor iedereen mogelijk. En ja, dus ook voor jou! Met dit boek heb je een complete, praktische, no-nonsense gids in handen die je naar een succesvolle Social Selling-carrière leidt.

– Met dit boek heb je een complete, praktische, no-nonsense gids in handen die je naar een succesvolle Social Selling-carrière leidt. 
– Lezen, doen én persoonlijk groeien. 
– Jij hebt de regie over je eigen bedrijf.

WAAROM SOCIAL SELLING EEN IDEAAL INKOMENSCONCEPT IS

STARTEN ZONDER FINANCIËLE INVESTERING

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen en geen enkel financieel risico lopen. Een utopie? Nee, het kan! Kies je voor de juiste Social Selling partner dan krijg je alles wat je nodig hebt gratis ter beschikking, inclusief opleiding.

GEEN VASTE MAANDELIJKSE KOSTEN

Waar vrijwel iedere ondernemer te maken heeft met maandelijks terugkerende kosten – de zogeheten ‘overhead’ – heb je als Social Selling ondernemer genoeg aan je eigen computer, telefoon en auto. 

WERKEN MET AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTEN

Producenten die werken met dit bedrijfsmodel leveren veelal duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten. Wij werken uitsluitend met Social Selling partners die een aantoonbaar succesvolle productlijn produceren.

NU TE BESTELLEN:

Patricia van Andel
financiële zekerheid

CHANGING THE FUTURE TOGETHER

Als ondernemer, gewoon je eigen bedrijf beginnen; een droom van heel veel vrouwen. En dat je kunt samenwerken met een solide bedrijf dat een mooie, kwalitatief hoogwaardige productlijn op de markt brengt en je volledig ondersteunt met promotiematerialen, opleidingen en coaching. Dat je betaald krijgt op basis van je eigen inzet en resultaten en zelf kunt bepalen hoeveel uur je werkt, waar en wanneer? Zou dat geen geweldig verschil kunnen maken?

In dit boek laat ik je zien dat deze mogelijkheid bestaat en lees je hier alles over.

JOIN OUR MISSIon

Onze missie is om de komende tien jaar 500 vrouwen te helpen   door middel van Social Selling een inkomen op te bouwen waarmee zij financieel zelfstandig zijn

We nodigen je van harte uit om mee te doen!

Wil je samen met mij de uitdaging aan gaan? Dan wil ik graag met je in contact komen! Laat hier je gegevens achter en ik neem spoedig contact met je op. 

gratis online seminars
Zelfstandig Optidee Agentschap

Je hebt goud in handen

Lig je ’s nachts wakker? Bijvoorbeeld omdat je piekert over geld? Niet nodig!
Je gaat gewoon naar Nijverdal. Het Klondike van Nederland, de place to be als je grootschalig goud wilt gaan delven.

Lees verder »
Bereik je doel - Personal Franchise

Sneller je doelen bereiken – 3 onmisbare technieken

Er is een verschil tussen hard werken en slim werken. Als je maar hard genoeg werkt ga je vanzelf je doel bereiken, zegt men vaak. Maar is dat ook zo?

Je kunt een eindeloos lange weg aanleggen, maar als je dan niet op de goede bestemming aan komt heb je voor niets heel hard gewerkt. Daar word je natuurlijk niet vrolijk van.

Lees verder »
PF Vrouw in bladeren

Social Selling: wat is nu de sleutel tot succes

Het is natuurlijk vrij makkelijk om te stellen dat het bedrijfsmodel Social Selling het meest ideale bedrijfsconcept is dat er bestaat. Maar kan ik dat ook onderbouwen? 

Jazeker! De sleutel tot het succes zit hem in de vaste kosten. Die heb je in dit concept niet! Je hebt geen personeel in dienst, geen voorraad en geen geld van de bank nodig. Wanneer je direct aan de slag gaat, ga je ook direct geld verdienen. En hoe fijn is dat?

Lees verder »

DROOM JIJ VAN JOUW EIGEN BEDRIJF?

Social Selling Ondernemen

PATRICIA VAN ANDEL | SOCIAL SELLING ONDERNEMER

LAAT JE GRATIS EN VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wil je weten of Social Selling iets voor je is? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten welke tijdsinvestering nodig is en welke acties je moet ondernemen om een voor jou goed inkomen te verdienen met je bedrijf? 

Maak dan een afspraak voor een gratis (online)  infosessie van ongeveer 30 minuten.