SUCCESVOL ONDERNEMEN MET SOCIAL SELLING PODCAST

Social Selling is een geweldig businessmodel! Het meest eerlijke en kansrijke bedrijfsmodel en ideaal voor de vrouw die wél carrière wil maken, maar haar gezin voorop heeft staan! 

Maar hoe doe je dat? Succesvol worden met Social Selling? En hoe groot is de kans dat je ook daadwerkelijk een bedrijf opbouwt waar je iedere maand een mooi inkomen mee verdient? Kun je het doen naast je huidige activiteiten en wat is het grote geheim van de succesvolle Social Selling Ondernemer? 

Je hoort het allemaal in de Social Selling Podcast! 

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

1. Is dat nu nodig? Een Social Selling Podcast?!

Social Selling is een veelbelovend businessmodel dat kansen biedt aan iedere vrouw die de droom heeft om te ondernemen, maar geen geld wil investeren en wil werken waar en wanneer het haar het beste uitkomt. In deze aflevering het waarom van deze podcast en de aanloop naar de reis die je met deze podcast maakt van de lancering van je bedrijf naar een succesvolle eigen business.

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

2. Valkuilen en hoe ze te vermijden.

Hoewel Social Selling is zeer kansrijk business model is, slaagt niet iedereen erin om een succesvol bedrijf op te bouwen. Daarom wil ik in deze podcast kijken welke valkuilen je het beste kunt vermijden! 7 Tips die je helpen om je bedrijf winstgevend(er) te maken!

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

3. Na 30 jaar nog steeds laaiend enthousiast: interview met Evelien van der Werf

Social Selling biedt kansen aan iedereen die de droom heeft om te ondernemen maar daar geen geld in wil of kan investeren. Evelien van der Werf startte 30 jaar geleden met haar Social Selling bedrijf. Dat deed ze destijds naast haar baan en inmiddels is ze al jaren fulltime Social Selling ondernemer. Ze heeft er nog geen dag spijt van en deelt vol enthousiasme wat het geheim is achter haar succes!

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

4. Social Selling Vs Franchise, wel de lusten, niet de lasten

Social Selling is de meest ideale vorm van ondernemen. Wanneer je kiest voor ondernemen met Social Selling dan kies je voor een vorm van ondernemen waarbij je gebruik maakt van de voordelen die men ook heeft bij franchisen, maar zonder de nadelen. Welke nadelen zijn dat dan? En hoe kun je veilig ondernemen met Social Selling?

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

5. Social Selling naast je huidige werk: Interview met Nienke Reerink

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen, naast je huidige werk. Nienke Reerink deed dat in 2018. Naast haar 36-urige werkweek runt zij haar eigen succesvolle Social Selling bedrijf. Ze maakt maandelijks vele klanten blij. Dat doet ze samen met een aantal Social Selling-ondernemers die ze heeft geholpen bij de start van hun bedrijf en die ze begeleidt.

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

6. Zonder klanten geen bedrijf: Hoe vind je meer klanten?

Zonder klanten, geen bedrijf. Dat lijkt een open deur, en dat is het in feite ook. Zonder klanten heb je geen inkomsten, dat geldt voor iedere ondernemer. Klanten vinden is gelijk ook de grootste uitdaging van iedere ondernemer. Vanaf het moment dat een enthousiaste klant een Social Selling- ondernemer wordt en geld gaat verdienen aan de promotie van het product verandert er iets. Iets onzichtbaars, iets ongrijpbaars. Dan is het niet meer enthousiast de producten van een ander promoten, maar dan is het verkopen en er zelf geld aan verdienen. Gek genoeg, voelt het dan ineens heel anders, minder oké. Maar is het ook niet oké om producten te verkopen? En hoe doe dat, klanten vinden?

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

7: Afleiding kun je inplannen! Interview met Personal Organizer Yvette Vermeulen

Afleiding kun je inplannen! 
Ken je dat? Dat je aan het begin van de dag vol goede moed begint en eigenlijk zeker weet dat je heel veel gaat doen? Er staat immers verder niets in de agenda en eindelijk heb je tijd voor die belangrijke taken die daadwerkelijk het verschil gaan maken!

Eind van de dag kom je er achter dat je de hele dag druk bezig bent geweest, maar precies die dingen die er toe doen, niet hebt gedaan. Geen tijd voor gehad! 

Zo jammer en hoe fijn zou het zijn wanneer je dat morgen kunt voorkomen? 
Yvette Vermeulen is een expert op dit gebied, zij is de auteur van het boek Druk zijn is een Keuze en in deze podcast deelt ze tips en ervaringen.

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

8: Twijfel je of Social Selling Ondernemen iets voor jouw is? Ga op onderzoek uit!

Regelmatig kom ik online op Social Media platforms berichten tegen over Social Selling. De strekking van de berichten is heel vaak hetzelfde: het imago het businessmodel en de angst om geld te verliezen. Daarom leek het me leuk, maar vooral ook nuttig om hier een podcast aan te wijden. Kun je geld verdienen met Social Selling of moet je er vooral niet aan beginnen?

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

9. Succesvol en Relaxed ondernemen - Interview met Monica Helbig

Wellicht herken je het: Je werkt keihard, hebt daar ontzettend veel plezier in en gevoelsmatig gaat het eigenlijk hartstikke goed. Blije klanten, omzet, alleen je ziet het niet terug op de bankrekening. En dat is jammer want daardoor kun je (nog) niet die baan in loondienst opzeggen of financieel zorgeloos leven. Hoe komt dat en hoe kun je het tij keren? Hoe krijg je rust in je financiën? Dat is waar deze podcast over gaat. En daarom deze week een interview met Monica Helbig, zij is een expert op dit gebied. Zij helpt vrouwen financieel succesvol en relaxed ondernemen. Zij is de ontwikkelaar van de MILJOEN-Methode en auteur van het boek Experttips voor financieel succesvol ondernemen.

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

10. Succesvol naast een baan van 36 uur. In gesprek met Kim De Jeu.

36 uur werken per week én tegelijk een Social Selling bedrijf opzetten en uitbouwen. Dat is wat Kim de Jeu doet en daar is ze niet alleen heel enthousiast over, maar ook succesvol mee. In deze podcast deelt hoe ze dat, en vooral waarom ze dat doet.

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

11. Een agenda vol met verkooppresentaties, hoe doe je dat? In gesprek met Sandra Peeters

In Social Selling kun je op vele manieren je klanten bereiken en je producten promoten. Een van de meest bekende manieren waarop onze producten verkocht worden is de verkooppresentatie in de huiskamer bij de klant. De zogenoemde 'Party'. Hoewel veel mensen denken dat je zonder deze manier van werken niet succesvol kunt is het tegendeel waar. Ook zonder verkooppresentaties aan huis kun je een zeer lucratieve business opbouwen. Maar..., de verkooppresentatie aan huis is wel een beproefde en winstgevende manier om je omzet te genereren. Tegelijk is het boeken ervan de grootste uitdaging. Daarom spreek ik in deze podcast met Sandra Peeters, zij is zeer succesvol in het maken van afspraken voor verkooppresentaties en zij deelt haar geheimen.

Scroll naar boven