VANAF NU ONLINE

SUCCESVOL ONDERNEMEN MET SOCIAL SELLING PODCAST

Social Selling is een geweldig businessmodel! Het meest eerlijke en kansrijke bedrijfsmodel en ideaal voor de vrouw die wél carrière wil maken, maar haar gezin voorop heeft staan! 

Maar hoe doe je dat? Succesvol worden met Social Selling? En hoe groot is de kans dat je ook daadwerkelijk een bedrijf opbouwt waar je iedere maand een mooi inkomen mee verdient? Kun je het doen naast je huidige activiteiten en wat is het grote geheim van de succesvolle Social Selling Ondernemer? 

Je hoort het allemaal in de Social Selling Podcast! 

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

1. Is dat nu nodig? Een Social Selling Podcast?!

Social Selling is een veelbelovend businessmodel dat kansen biedt aan iedere vrouw die de droom heeft om te ondernemen, maar geen geld wil investeren en wil werken waar en wanneer het haar het beste uitkomt. In deze aflevering het waarom van deze podcast en de aanloop naar de reis die je met deze podcast maakt van de lancering van je bedrijf naar een succesvolle eigen business.

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

2. Valkuilen en hoe ze te vermijden.

Hoewel Social Selling is zeer kansrijk business model is, slaagt niet iedereen erin om een succesvol bedrijf op te bouwen. Daarom wil ik in deze podcast kijken welke valkuilen je het beste kunt vermijden! 7 Tips die je helpen om je bedrijf winstgevend(er) te maken!

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

3. Na 30 jaar nog steeds laaiend enthousiast: interview met Evelien van der Werf

Social Selling biedt kansen aan iedereen die de droom heeft om te ondernemen maar daar geen geld in wil of kan investeren. Evelien van der Werf startte 30 jaar geleden met haar Social Selling bedrijf. Dat deed ze destijds naast haar baan en inmiddels is ze al jaren fulltime Social Selling ondernemer. Ze heeft er nog geen dag spijt van en deelt vol enthousiasme wat het geheim is achter haar succes!

Je eigen bedrijf beginnen zonder geld

4. Social Selling Vs Franchise, wel de lusten, niet de lasten

Social Selling is de meest ideale vorm van ondernemen. Wanneer je kiest voor ondernemen met Social Selling dan kies je voor een vorm van ondernemen waarbij je gebruik maakt van de voordelen die men ook heeft bij franchisen, maar zonder de nadelen. Welke nadelen zijn dat dan? En hoe kun je veilig ondernemen met Social Selling?