dinsdag 11 mei om 20:00 uur

online seminar   Ondernemen met Social Selling

meld je hier aan voor
de online seminar

Social Selling is een geweldig bedrijfsmodel voor iedere vrouw die droom heeft om te ondernemen. Als je twintig jaar geleden werkzaam was in Social Selling bestond je werk uit het geven zogenoemde ‘Thuisparty’s.

Het werk was niet erg hip en om je producten onder de aandacht te brengen was je afhankelijk van mond tot mond reclame en van dames die een club vriendinnen, collega’s of familie uitnodigde in de haar huiskamer waar jij je producten presenteerde.

De afgelopen jaren is dat razendsnel veranderd. Steeds meer fabrikanten kiezen dit verkoopkanaal en ook de opkomst van internet en social media heeft de mogelijkheden voor Social Selling ondernemers enorm vergroot én aantrekkelijk gemaakt. 

  • Met welke producten kun je ondernemen en hoe werkt het nu eigelijk precies?
  • Wat moet je doen om een succesvol bedrijf op te bouwen en zou het iets voor je zijn? Als bijverdiensten of als hoofdinkomen.
  • Wat zijn de mogelijkheden? 

Dinsdagavond geef ik een seminar waarin ik antwoord geven op deze vragen en je mag er gratis en geheel vrijblijvend bij zijn! Wil je meedoen, vul dan  hier je gegevens in en ik stuur je een link waarmee je kunt deelnemen.