word jij de drijvende kracht
achter het succes van anderen?

Waar jouw talent
andermans droom
tot leven brengt

Ben jij degene die het succes van een ander mogelijk maakt?

De droom om te ondernemen…, hoeveel vrouwen hebben deze droom wel niet? Ik denk heel veel! Ik denk dat je heel veel vrouwen gelukkig maakt met een eigen bedrijf, waarin zij werken vanuit huis. Leuk werk dat goed te combineren is met je gezin. Werk dat gedaan kan worden op de tijden die je het beste uitkomen en om het plaatje helemaal compleet compleet te maken moet het wel iets zijn waarmee je genoeg verdient om van te kunnen leven én het leven van andere mensen mooier maakt. Toch?

En die mogelijkheid is er! Maar…, ondernemen gaat niet vanzelf. Om écht succesvol te worden hebben veel ondernemers iemand nodig die hen ondersteunt bij de grootste uitdagingen van iedere ondernemer. En die uitdagingen zijn nu juist jouw talenten! 

Wat zou het voor jou betekenen wanneer je andere vrouwen kunt helpen een bedrijf op te bouwen en meedeelt in de winst wanneer zij: 

  • een eigen bedrijf kunnen starten zonder een cent te hoeven investeren en jullie allebei direct geld gaan verdienen over de omzet.
  • door jouw inspanningen achter de schermen een bloeiend bedrijf opbouwen waar zij én jij jarenlang een fijn vast maandelijks (extra) inkomen uit ontvangen.
  • mogen bijdragen aan het mooier maken van het leven van andere mensen en hen blij mogen maken met unieke, extreem comfortabele producten.
  • door jouw enthousiasme en talenten kunnen groeien als mens en ondernemer. 

Als Wellness at Home Coach bieden we je...

de gelegenheid te werken met een aantoonbaar succesvolle productlijn ( op dit moment maken we iedere maand meer dan 17.000 mensen blij! ). Jij en jouw verkooppunten krijgen alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan en geld te verdienen in bruikleen (dat is de droom van iedere ondernemer!) We leiden jou en je verkooppunten volledig op, begeleiden je bij de marketing en promotie van de producten voor je verkooppunten en je krijgt de beschikking over een complete online omgeving waarin je alle informatie, tips en trainingen vindt die je nodig hebt om succesvol als coach te ondernemen.

Wat vragen we van je...

De bereidheid om als drijvende kracht achter de schermen zelf te ervaren hoe je (potentiële) klanten kennis kunt laten maken met onze producten, zodat je jouw team optimaal kunt ondersteunen. 

Ons merk en onze missie:

MET ONZE AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTLIJN MAAK JE SAMEN MET JOUW COLLEGA'S GEZONDE NACHTRUST VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK!

BEKIJK HIER INFORMATIE OVER DE PRODUCTLIJN:

Video afspelen
Video afspelen
Geld verdienen vanuit huis

Alle producten worden gemaakt van één en dezelfde unieke textielvezel

Gezond slapen en uitgerust wakker worden, waarom is dat zo belangrijk?

Bekijk hier welke
inkomen je een verkooppunt
te bieden hebt

Is je interesse gewekt en sta je open voor een uitdaging?

Social Selling Ondernemen

PATRICIA VAN ANDEL | SOCIAL SELLING ONDERNEMER

 

Dan maak ik graag kennis met jou! Laat hier je gegevens achter en ik neem snel contact met je op voor een vrijblijvende (virtuele) kop koffie!

Scroll naar boven