Ondernemen met Personal Franchise

"

Personal franchise ondernemer

Patricia van Andel

Mijn missie is om de komende tien jaar minstens 500 vrouwen te helpen met het opbouwen van een  financieel zorgeloos leven. En ik geloof dat het Personal Franchise bedrijfsconcept iedereen die dat écht wil, de kans biedt om dit te bereiken. 

dromen kunnen
werkelijkheid worden

dat gaat alleen niet vanzelf

uniek en bijzonder aantrekkelijk ondernemersconcept

Min of meer bij toeval ontdekte ik de mogelijkheden die een persoonlijke franchise onderneming mensen biedt. Mensen die dromen van een eigen bedrijf maar om welke reden dan ook de zekerheid van een vast maandelijks inkomen niet kunnen of willen missen. Niet alleen krijg je een licentie om de productlijn van een fabrikant te verkopen en daarmee geld te verdienen. Je mag deze licentie ook doorgeven, waardoor je meerderen inkomstenbronnen hebt. Namelijk de inkomstenbron als franchisenemer, maar ook die als franchisegever. En als franchisegever kun je voor jezelf een inkomen opbouwen die je dezelfde zekerheid geeft als wanneer je in loondienst bent. Dát maakt dit bedrijfsmodel uniek! 

maar waarom is niet iedereen die dit doet succesvol?

Maar hoe uniek ook, het lukt niet iedereen om hiermee een goed inkomen op te bouwen. En met die constatering begon mijn zoektocht naar ‘het geheim van de succesvolle ondernemers in dit vakgebied’. Naar de mensen die met passie en overtuiging hun bedrijf lieten groeien. Die hun dromen waarmaakten en anderen hielpen dat ook te doen.

Hoe kan het dat sommigen slagen en het anderen maar niet lukt om hun bedrijf in beweging te krijgen?

Deze vraag intrigeerde mij en ik ging op zoek naar de ‘succesformule’. Want ook ik behoorde in eerste instantie tot de groep franchise ondernemers die er niet in slaagde haar bedrijf in beweging te krijgen. Vier jaar lang trok ik voor mijn gevoel alles uit de kast en het wilde maar niet lukken om een winstgevende organisatie neer te zetten. Tot ik, ook deze keer weer  min of meer bij toeval tegen een franchisegever met een productlijn aanliep die helemaal past bij de doelen die ik voor ogen had. Uiteraard had ik dat in eerste instantie nog niet door. Ik kon het nog niet over mijn hart verkrijgen om toe te geven dat ik vier jaar gewerkt had met een productlijn die mij geen toekomst bood, simpelweg omdat de passie voor de producten bij mij ontbrak en het verdienmodel niet aansloot bij mijn dromen en doelen. Vanaf dat moment besloot ik al mijn aandacht te geven aan de productlijn waar mijn passie wel lag. De productlijn waarmee ik als snel wel succesvol werd. 

Binnen een jaar bouwde ik een vast fulltime inkomen op en legde ik een stevige basis voor een succesvolle salesorganisatie.

waar wordt het verschil gemaakt?

Ik ontdekte dat er een groot verschil is in hoe succesvolle collega’s en niet succesvolle collega’s denken.  De succesvolle collega’s lijkt alles voor de wind te gaan. Hun agenda staat vol en klanten zijn niet alleen laaiend enthousiast, ze delen hun ervaringen graag in hun eigen netwerk en schromen niet om reclame te maken voor de persoon die hen zulke fijne producten levert. De groep succesvolle ondernemers begrijpt niet zo goed hoe het kan dat het anderen niet lukt. Maar zij die er niet in slagen hun bedrijf winstgevend te maken kijken er heel anders tegen aan. 

Het lijkt wel alsof de succesvolle collega’s ‘toevalligerwijs’ altijd tegen de mensen aanlopen die enthousiast zijn over de producten en dit enthousiasme met hun hele netwerk willen delen. En het lijkt ook wel alsof de niet succesvolle collega’s ‘toevalligerwijs’ altijd de mensen treffen die de neus ophalen voor dezelfde producten. Mensen die niet schromen om uit te leggen dat ze niet op de producten zitten te wachten en ook geen enkele behoefte voelen om er ook maar een cent aan uit te geven. 

Het verschil wordt gemaakt in de manier waarop je denkt. In dit vakgebied word je als ondernemer heel goed geholpen, al vanaf de start. Er worden veel opleidingen aangeboden, er is uitgebreide productinformatie, er zijn trainingen en collega’s die ervaringen delen. Ook promotiemateriaal is tegen zeer lage kosten beschikbaar. Je mag gebruik maken van de zakelijke infrastructuur die beschikbaar is. En dat is heel luxe, want vrijwel iedere andere ondernemer moet dat óf zelf uitvinden óf daar flink voor betalen. 

wanneer je start met een persoonlijke franchise sta je, ten opzichte van iedere andere ondernemer, al 1 – 0 vóór. 

Op dat moment wordt de manier waarop jij denkt bepalend voor je succes. Om die reden bied ik Personal Franchise ondernemers, naast de opleidingsfaciliteiten van de leverancier – die in ons vakgebied als zeer goed georganiseerd zijn – een extra opleidingsprogramma aan. Dit programma is speciaal gericht op het Personal Franchise ondernemersconcept. Hiervoor heb ik de Personal Franchise Academy opgericht.  

over de personal franchise academy

Hier leer je alles wat je moet weten als je start met een persoonlijke franchise. Omdat de manier waarop je denkt, je mindset, bepalend is voor je succes. Ik organiseer online en live events, bied online programma’s aan en publiceer een magazine over het succesvol opbouwen van eigen franchise bedrijf. 

De events en programma’s gaan over persoonlijk en zakelijk succesvol worden. Met dit bedrijfsconcept en mijn programma’s wil ik de komende jaren mensen helpen succesvol en financieel zelfstandig te worden. 

Ik wil mensen laten zien hoe je zonder geld met mooie producten, een geweldig bedrijfsconcept, enthousiasme en de juiste mindset je dromen waar kunt maken en je doelen kunt behalen. Ik wil mensen helpen een goedlopend bedrijf op te bouwen en werk daarvoor samen met diverse leveranciers die actief zijn dit vakgebied. Ik werk uitsluitend samen met personal franchisegevers die het starten van je eigen bedrijf zonder financiële investering mogelijk maken.

Een fijn en succesvol leven begint bij jezelf. Gun je jezelf een goed en eerlijk inkomen, financiële vrijheid en een comfortabel leven? 

WIL JIJ SUCCESVOL WORDEN MET JOUW EIGEN PERSONAL FRANCHISE BEDRIJF?

Ondernemen met Personal Franchise

PATRICIA VAN ANDEL | PERSONAL FRANCHISE ONDERNEMER

LAAT JE GRATIS EN VRIJBLIJVEND INFORMEREN

Wat zou het voor jou betekenen als je een eigen bedrijf zou kunnen opbouwen? Als je zou kunnen werken vanuit huis, waar en wanneer het jouw uitkomt?  

Wat levert dat jou op? Vrijheid, rust? Wil je weten welke tijdsinvestering nodig is en welke acties je moet ondernemen om een voor jou goed inkomen te verdienen met je bedrijf? 

Maak dan een afspraak voor een gratis (online)  infosessie van ongeveer 30 minuten.