Binnen de kortste keren
meer winst uit je bedrijf?

waar goede nachtrust
een droom
tot leven brengt

Verander een dagelijkse gewoonte als naar bed gaan voor jouw klanten in een moment om naar uit te kijken! 

Wellness at Home Partner worden:

De droom om te ondernemen…, hoeveel vrouwen hebben deze droom wel niet? Ik denk heel veel! Ik denk dat je heel veel vrouwen gelukkig maakt met een eigen bedrijf, waarin zij werken vanuit huis. Leuk werk dat goed te combineren is met je gezin. Werk dat gedaan kan worden op de tijden die je het beste uitkomen en om het plaatje helemaal compleet compleet te maken moet het wel iets zijn waarmee je genoeg verdient om van te kunnen leven én het leven van andere mensen mooier maakt. Toch?

Wist je dat heel veel vrouwen naast hun baan een eigen bedrijf hebben, misschien jij ook. Maar heel veel vrouwelijke ondernemers verdienen (nog) niet genoeg met hun bedrijf om de baan op te zeggen, wat heel vaak wel de wens is. Wat hen tegenhoudt? Financiële zekerheid is het antwoord dat zij meestal geven. En terecht, want je wilt niet het risico lopen om in financiële problemen te komen.

Hoe fijn zou het zijn wanneer je als ondernemer zonder enige investering een extra productlijn kunt aanbieden aan je klanten (waardoor je wellicht voldoende inkomsten opbouwt om wél van te kunnen leven)?

  • Klanten die je door middel van hard werken de afgelopen jaren hebt geworven, die vertrouwen in je hebben, die je de handel gunnen.
  • Een productlijn waarvan je zeker weet dat je klanten er blij van worden.
  • Een productlijn die heel goed aansluit bij je huidige activiteiten, zodat het voor je klanten begrijpelijk en logisch is dat je hen dit aanbiedt.
  • Een productlijn die aantoonbaar succesvol  is, waarmee je direct meer omzet en winst kunt gaan maken, zonder dat het je geld kost. 

Een comfortabele leefomgeving en gezonde nachtrust zijn een basisvoorwaarde voor een gezond leven. We liggen zo’n 8 uur per dag in bed en in die uren is je lichaam aan het herstellen. Thuis is waar je je veilig voelt, waar je tot rust komt en ieder mens wordt blij wanneer thuis als een warme deken om je heen valt. 

Als Wellness at Home Partner bieden we je...

Als Wellness at Home Partner bieden we je de gelegenheid te werken met een aantoonbaar succesvolle productlijn ( maandelijks maken we meer dan 17 duizend klanten blij! ). Je krijgt alles wat je nodig hebt om meteen aan de slag te gaan en geld te verdienen in bruikleen. We leiden je volledig op, begeleiden je bij de marketing en promotie van de producten en je krijgt de beschikking over een complete online omgeving waarin je alle informatie, tips en trainingen vindt die je nodig hebt om succesvol te ondernemen.

Boek: DUURZAAM ONDERNEMEN MET SOCIAL SELLING

Het meest Eerlijke Verdienmodel voor Vrouwen met Ambitie

Een pleidooi voor een frisse blik op een geweldige business opportunity waarmee we honderden vrouwen aan een vast (extra) inkomen kunnen helpen. 

Werken met een
Aantoonbaar succesvolle productlijn

BEKIJK HIER INFORMATIE OVER DE PRODUCTLIJN

Video afspelen
Video afspelen
Geld verdienen vanuit huis

Alle producten worden gemaakt van één en dezelfde unieke textielvezel

Gezond slapen en uitgerust wakker worden, waarom is dat zo belangrijk?

Bekijk hier hoeveel
je kunt verdienen

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen

Direct vanaf de start geld verdienen

Je start zonder geld te investeren, je hebt geen vaste maandelijkse kosten en dat betekent dat je meteen geld gaat verdienen over de omzet die je maakt. De droom van iedere ondernemer!

Social Selling Uitstekende Carrièrekansen

Uitstekende
carrièrekansen

Alleen als ‘eenmanszaak’ je eigen klantenkring opbouwen? Of liever een salesorganisatie opbouwen met ‘filialen’ en samenwerken met collega’s ZZP-ers? Ook hier bepaal je zelf hoe je carrière er uit komt te zien. 

Je eigen bedrijf beginnen zonder risico

GEEN VASTE MAANDELIJKSE KOSTEN

Waar vrijwel iedere ondernemer te maken heeft met maandelijks terugkerende kosten – de zogeheten ‘overhead’ – heb je als Social Selling ondernemer genoeg aan je eigen computer, telefoon en auto. 

Aantoonbaar succesvolle producten

WERKEN MET AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTEN

Producenten die werken met dit bedrijfsmodel leveren veelal duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten. Wij werken uitsluitend met Social Selling partners die een aantoonbaar succesvolle productlijn produceren.

Is je interesse gewekt en sta je open voor een uitdaging?

Social Selling Ondernemen

PATRICIA VAN ANDEL | SOCIAL SELLING ONDERNEMER

 

Dan maak ik graag kennis met jou! Laat hier je gegevens achter en ik neem snel contact met je op voor een vrijblijvende (virtuele) kop koffie!

Scroll naar boven