Binnen de kortste keren
meer winst uit je bedrijf?

Waar goede nachtrust een
droom
tot leven brengt

GEZONDE NACHTRUST IS EEN GAT IN DE MARKT
ONZE PRODUCTLIJN IS EEN MIDDEL OM HET GAT MEE TE DICHTEN

Gezondheid is ‘hot’. We bewegen meer dan ooit, we gaan steeds gezonder eten, maar het belang van goed slapen, een gezonde nachtrust, is nog niet ingeburgerd. Maar men wordt zich steeds meer bewust van de noodzaak hiervan!

Naast gezond eten en voldoende bewegen is slapen essentieel voor een goede gezondheid. Dat weten we eigenlijk wel, maar we zijn er toch niet zo heel erg mee bezig. Heel voorzichtig begint er meer aandacht te komen voor het belang van een gezonde nachtrust. Want je kunt bewegen wat je wilt, en supergezond eten, maar wanneer je lichaam ’s nachts niet goed tot rust komt, kan je lichaam niet herstellen.

de winst van je bedrijf vergroten als Wellness at home Verkooppunt

Je hebt een mooi bedrijf opgebouwd en een fijne klantenkring. Hoe fijn zou het zijn wanneer je zonder dat het je geld kost een extra productlijn kunt aanbieden aan je klanten, waarmee je eenvoudig je winst kunt vergroten én je klanten blij maakt? 

  • Klanten die je door middel van hard werken de afgelopen jaren hebt geworven, die vertrouwen in je hebben, die je de handel gunnen.
  • Een aantoonbaar succesvolle productlijn waarvan je zeker weet dat je klanten er blij van worden (op dit moment mogen we iedere maand het leven van meer dan 17.000 mensen iets mooier maken dan het al is).
  • Een productlijn die heel goed aansluit bij je huidige activiteiten, zodat het voor je klanten begrijpelijk en logisch is dat je hen dit aanbiedt.
  • Een productlijn waarmee je direct meer omzet en winst kunt gaan maken, zonder dat het je geld kost. 

Een comfortabele leefomgeving en gezonde nachtrust zijn een basisvoorwaarde voor een gezond leven. We liggen zo’n 8 uur per dag in bed en in die uren is je lichaam aan het herstellen. Thuis is waar je je veilig voelt, waar je tot rust komt en ieder mens wordt blij wanneer thuis als een warme deken om je heen valt. 

Zonder kosten een
extra bron van inkomsten

Boek: DUURZAAM ONDERNEMEN MET SOCIAL SELLING

Het meest Eerlijke Verdienmodel voor Vrouwen met Ambitie

3D COVER Patricia van Andel V2

Een pleidooi voor een frisse blik op een geweldige business opportunity waarmee we honderden vrouwen aan een vast (extra) inkomen kunnen helpen. 

Werken met een
Aantoonbaar succesvolle productlijn

Je krijgt alles wat je nodig hebt om direct aan de slag te gaan in bruikleen

Video afspelen
Video afspelen
Geld verdienen vanuit huis

Alle producten worden gemaakt van één en dezelfde unieke textielvezel

Gezond slapen en uitgerust wakker worden, waarom is dat zo belangrijk?

Bekijk hier hoeveel
je kunt verdienen

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen

Direct vanaf de start geld verdienen

Je start zonder geld te investeren, je hebt geen vaste maandelijkse kosten en dat betekent dat je meteen geld gaat verdienen over de omzet die je maakt. De droom van iedere ondernemer!

Social Selling Uitstekende Carrièrekansen

Uitstekende
carrièrekansen

Alleen als ‘eenmanszaak’ je eigen klantenkring opbouwen? Of liever een salesorganisatie opbouwen met ‘filialen’ en samenwerken met collega’s ZZP-ers? Ook hier bepaal je zelf hoe je carrière er uit komt te zien. 

Je eigen bedrijf beginnen zonder risico

GEEN VASTE MAANDELIJKSE KOSTEN

Waar vrijwel iedere ondernemer te maken heeft met maandelijks terugkerende kosten – de zogeheten ‘overhead’ – heb je als Social Selling ondernemer genoeg aan je eigen computer, telefoon en auto. 

Aantoonbaar succesvolle producten

WERKEN MET AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTEN

Producenten die werken met dit bedrijfsmodel leveren veelal duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten. Wij werken uitsluitend met Social Selling partners die een aantoonbaar succesvolle productlijn produceren.

Is je interesse gewekt en sta je open voor een uitdaging?

Patricia Portret

PATRICIA VAN ANDEL | SOCIAL SELLING ONDERNEMER

Wil je weten of deze productlijn ook voor jou en je klanten van meerwaarde is? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten welke tijdsinvestering nodig is en welke acties je moet ondernemen om meer inkomsten uit je bedrijf te halen door deze productlijn aan je assortiment toe te voegen? 

Laat het ons weten en dan plannen we een afspraak in voor een (online) infosessie. 

Marielle Beunis Portret

Mariëlle Beunis | SOCIAL SELLING ONDERNEMER