SOCIAL SELLING


ONDERNEMEN
ZONDER INVESTEREN EN VASTE KOSTEN.

Waar goede nachtrust een
droom tot leven brengt

Gezondheid is hot! Steeds meer mensen zijn zich bewust wat gezond eten en dagelijks bewegen voor verschil kan maken voor hun gezondheid. Zeker in een maatschappij waarin de verwachtingen hoog zijn, is het belangrijk om fit en energiek te zijn. Er worden daarom flink wat euro’s uitgegeven aan supplementen en trainingen, zodat iemand zich beter zal voelen.

Vaak wordt er een belangrijk aspect over het hoofd gezien: de impact van nachtrust. Een goede slaap heeft veel invloed op het functioneren, zowel mentaal als fysiek. Hoe goed iemand ’s nachts tot rust komt, heeft invloed op al die gezondheidsverbeterpunten (mooi woord voor galgje!) die jij jouw klant ook aanreikt. Want hoe goed kunnen ze die eigenlijk implementeren als ze slecht slapen, vermoeid wakker worden en in een bed vol gele kringen, bacteriën en huisstofmijt stappen?

Die nachtrust is het gebied waarin wij ondernemen en samenwerken met een Duitse producent, een specialist op het gebied van uniek en hoogwaardig beddengoed. Zij hebben de missie om mensen gezond te laten slapen en uitgerust op te laten staan. Deze missie sluit mooi aan bij die van ons om een goede nachtrust voor iedereen (weer) binnen handbereik te krijgen. Daarmee kunnen we echt een verschil maken en dat is denk ik, ook voor jou, het doel dat we voor ogen hebben: de gezondheid van onze klanten aanzienlijk verbeteren!

Wij willen graag samenwerken met enthousiaste ondernemers die het leven van hun klanten willen verbeteren. Wil jij dat ook?

Zonder kosten een
extra bron van inkomsten
Gezond slapen Optidee
Geld verdienen vanuit huis

Bekijk hier de
productlijn

Bekijk hier de nieuwste aanbiedingsfolder

Bekijk hier hoeveel
je kunt verdienen

Alle producten worden gemaakt van één en dezelfde unieke textielvezel

Video afspelen

Gezond slapen en uitgerust wakker worden, waarom is dat zo belangrijk?!

Video afspelen

ben je benieuwd naar de mogelijkheden?

PATRICIA VAN ANDEL | Social selling ONDERNEMER

Wij informeren je graag!

Wil je weten of deze productlijn ook voor jou en je klanten van meerwaarde is? 

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Wil je weten welke tijdsinvestering nodig is en welke acties je moet ondernemen om meer inkomsten uit je bedrijf te halen door deze productlijn aan je assortiment toe te voegen? 

Laat het ons weten en dan plannen we een afspraak in voor een (online) infosessie. 

Mariëlle Beunis |
Social Selling ondernemer