maak kennis met onze succesvolle productlijn

en hoor alles over het verdienmodel en de zakelijke kansen
op woensdag 7 juni in Lisse

WIJ WILLEN EEN GEZONDE NACHTRUST VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK MAKEN, want naast gezonde voeding en voldoende beweging is gezond slapen een onmisbare basisvoorwaarde voor een gezond lichaam en geest!

Onze missie is om iedereen een goede nachtrust te bezorgen en om dit te bereiken zijn we op zoek naar nieuwe verkooppunten.

We zoeken ondernemende mensen die kansen en mogelijkheden zien, anderen blij willen maken en meer rendement uit hun bedrijf willen halen. We zijn op zoek naar ondernemers die hun droom willen waarmaken door actie te ondernemen en anderen te helpen het leven mooier en aangenamer te maken.

Als jij een hekel hebt aan ‘koude verkoop’, ‘leuren met producten’ en ‘mensen iets aansmeren’, maar het wél leuk vindt om anderen te adviseren, mee te denken en te helpen, dan nodigen we je uit om kennis te maken met onze productlijn en zakelijke kansen op woensdag 7 juni in Lisse. Op deze avond presenteren we onze succesvolle productlijn en het bijbehorende verdienmodel, terwijl we genieten van een kop koffie of thee.

We laten zien wat het betekent om businesspartner te worden en wat het jou en jouw klanten kan opleveren.

Als businesspartner bieden we je:

  • de mogelijkheid om je bedrijfsactiviteiten uit te breiden zonder financiële investering, vaste maandelijkse kosten en financieel risico.
  • een aantoonbaar succesvolle productlijn waarmee je het leven van andere mensen mooier maakt en
  • een goed verdienmodel met aantrekkelijke carrièremogelijkheden.

Daarnaast bieden we je een goede opleiding en een uniek begeleidingsprogramma om jouw doelen en dromen te realiseren. Je hebt de mogelijkheid om te werken waar en wanneer het jou het beste uitkomt. Of je nu aan het strand wilt werken met mooi weer, in een cafetaria met een latte of verse muntthee, een uurtje langer wilt werken of vroeg wilt beginnen om op tijd thuis te zijn voor de kinderen, het kan allemaal!

Hebben we je interesse gewekt?

Wil je erbij zijn?

Laat hieronder je gegevens achter en je ontvangt snel de locatie en verdere details!

Wij werken met het Social Selling Businessmodel. 

Wil jij je eigen bedrijf beginnen zonder geld te investeren, dan is dit ook voor jou wellicht een geweldige optie. Steeds meer fabrikanten kiezen voor dit bedrijfsmodel en dat is niet zonder reden. Start je eigen bedrijf zonder geld.

Scroll naar boven