BEN JIJ EEN ECHTE SOCIAL SELLING ONDERNEMER?​

Heb je de ambitie voor jezelf te werken? Ben je vastbesloten om succesvol te worden en te blijven? En heb je het lef om uit je comfort zone te stappen?

Niet iedereen zal zichzelf aangetrokken voelen tot het Social Selling bedrijfsconcept en dat is goed want we kunnen niet allemaal hetzelfde werk doen.

Wel is het zo dat iedereen die het wil mag ondernemen met Social Selling, ongeacht opleiding, werkervaring, achtergrond etc. Je hebt ook geen geld nodig om je eigen bedrijf te beginnen. Iedereen die de droom heeft een eigen bedrijf te beginnen kan starten zonder een cent te hoeven investeren. En dat maakt deze vorm van ondernemen zeer laagdrempelig. Maar dat betekent niet dat je zonder enige vorm van inspanning geld zult verdienen. Ook bij Social Selling zul je moeten werken voor je geld. 

Ik werk met Social Selling ondernemers die professioneel met hun bedrijf bezig zijn, en dat kan fulltime of parttime. Met mensen die plezier hebben in hun werk en er een succes van willen maken. Ondernemers die begrijpen dat de weg naar succes niet in een stijgende lijn de berg op loopt, maar is voorzien van pieken én dalen. Van prachtige resultaten die worden afgewisseld met tegenslagen. Ik werk met mensen die op de moeilijke momenten bereidt zijn om uit hun comfort zone te stappen en die kiezen voor persoonlijke groei. Mensen die een doel hebben en vastbesloten zijn dat doel te behalen. 

Ik ben er om je te helpen zo snel mogelijk de beste resultaten te behalen met een no-nonsense-aanpak. Ik neem je geen werk uit handen, maar wijs de weg waardoor je jezelf al snel zelfstandig kunt onderscheiden.

En het is oké als je niet volledig in het concept en de mogelijkheden gelooft als je bij mij komt. Ik geloof voor ons beide, totdat jij dat ook doet. Het enige wat ik van je vraag is commitment. Aan jezelf, aan je eigen bedrijf en aan de dromen die je daarmee wilt verwezenlijken.

Als je na het lezen van deze pagina jezelf herkent en kansen ziet laat dan hier je gegevens achter. Ik neem spoedig contact met je op om een afspraak te maken voor een oriënterend gesprek.

Ben je er nog niet klaar voor? Bestel dan eerst het boek Duurzaam Ondernemen met Social Selling en ontdek of de kansen en mogelijkheden die het bedrijfsconcept te bieden heeft je aanspreken. Wie weet spreekt het je aan. Voel je altijd vrij op een later moment een afspraak te maken.

Wil je meer weten over het Social Selling bedrijfsconcept?

  • Duurzaam Ondernemen met Social Selling is dé praktische, no-nonsense gids die je naar een succesvolle Social Selling-carrière leidt.
  • Lezen, leren én in actie komen tegelijk. 
  • Met als resultaat een succesvol bedrijf met bijbehorend inkomen.
Scroll naar boven