Binnen de kortste keren
nog blijere klanten en meer winst uit je bedrijf?

waar goede nachtrust
een droom
tot leven brengt

Verander een dagelijkse gewoonte als naar bed gaan voor jouw klanten in een moment om naar uit te kijken!

En niet alleen in jouw B&B, maar ook thuis…

Wellness at Home Partner worden:

Even er tussenuit én heerlijk slapen, voor veel mensen is dat niet vanzelfsprekend. Een té hard of té zacht matras, een dito hoofdkussen, het is de nachtmerrie van menig toerist :-). Net als het idee van een niet schoon bed. Een comfortabel en hygiënisch schoon bed kan het verschil maken tussen een onvergetelijke ervaring in de negatieve of positieve zin van het woord. 

Als trotse eigenaar van een mooie Bed en Breakfast wil je jouw klanten verwennen, in de watten leggen en hen laten genieten van een zorgeloos en comfortabel verblijf. Een goed bed is voor de meeste mensen uitermate belangrijk en kan echt het verschil maken. 

Hoe fijn zou het zijn wanneer jouw klanten zó lekker slapen dat ze het beddengoed het liefst mee naar huis willen nemen? 

Gezonde nachtrust is cruciaal voor een gezond lichaam. Ons lichaam herstelt ‘s nachts en het belang van goede nachtrust komt steeds meer onder de aandacht. Er wordt onderzoek naar gedaan, er wordt steeds meer over gepubliceerd. En gezonde nachtrust begint bij een gezonde slaapomgeving. 

Jij kunt als ondernemer zonder enige inspanning een extra inkomstenbron genereren door klanten in jouw Bed en Breakfast kennis te laten maken een unieke productlijn die garant staat voor optimaal slaapcomfort en optimale hygiëne, want alle producten – ook dekbed, hoofdkussens en matrasopleggers – zijn zeer makkelijk wasbaar. Door de gesloten structuur van de exclusieve en geslote textielvezel kunnen bacteriën, huisstofmijt en lichaamsvocht zich niet in het beddengoed nestelen. Deze vervuilingen was je er moeiteloos uit, ‘s morgens in de wasmachine op een kort programma, ‘s middags weer helemaal schoon en droog op het bed. 

Als Wellness at Home partner bieden we je...

Als Wellness at Home Partner bieden we je de gelegenheid je klanten een aantoonbaar succesvolle productlijn ( maandelijks maken we meer dan 17 duizend klanten blij! ) aan te bieden. Je kunt hen tijdens hun verblijf in jouw Bed en Breakfast kennis laten maken. Je krijgt alle informatie, begeleiding en promotiematerialen kosteloos aangeboden en beschikt vanaf dag één over een extra bron van inkomsten waarvoor je vrijwel geen extra inspanningen hoeft te leveren! 

Werken met een
Aantoonbaar succesvolle productlijn

BEKIJK HIER INFORMATIE OVER DE PRODUCTLIJN

Video afspelen
Video afspelen

Alle producten worden gemaakt van één en dezelfde unieke textielvezel

Gezond slapen en uitgerust wakker worden, waarom is dat zo belangrijk?

Zonder geld je eigen bedrijf beginnen

Zonder extra inspanning meer rendement uit je bedrijf

Je klanten maken slapend kennis met de producten. Driekwart van de mensen die dit beddengoed test, koopt dit beddengoed blijkt uit de ervaring. Daarmee vergroot je zonder extra inspanning het rendement van je bedrijf. De droom van iedere ondernemer!

Is je interesse gewekt en wil je eens kijken naar de mogelijkheden?

Social Selling Ondernemen

PATRICIA VAN ANDEL | SOCIAL SELLING ONDERNEMER

 

Dan maak ik graag kennis met jou! Laat hier je gegevens achter en ik neem snel contact met je op!

Scroll naar boven