Social
selling,
een gouden formule

Het klinkt te mooi om waar te zijn, toch? Stel je voor dat je klantenkring, die je met bloed, zweet en tranen hebt opgebouwd, nogmaals kunt inzetten om je inkomsten per direct te verhogen. Zonder een cent te investeren!  Dat bestaat niet, zou je denken!

Maar wat als ik je nu eens vertel dat deze mogelijkheid wél bestaat. In de vorm van het Social Selling bedrijfsmodel! Ondernemen met Social Selling is een fantastische manier voor heel veel vrouwelijke ondernemers om gratis een extra inkomstenbron te creëren naast je huidige activiteiten.

Zonder investeren, meer inkomsten

succesvol ondernemen met Optidee

Social Selling is het in de markt zetten van producten via zelfstandig ondernemende distributeurs die de producten via netwerken en mond tot mond reclame onder de aandacht brengen. Zij werken vanuit huis en zijn zowel offline als online actief. Social Selling is een moderne vorm van ondernemen waarbij de ondernemer volledig gefaciliteerd wordt en direct geld kan gaan verdienen. Het is perfect te combineren met andere ondernemersactiviteiten of een baan in loondienst. Social Selling distributeurs krijgen niet alleen het recht om de producten zelf te verkopen, zij mogen ook andere distributeurs aantrekken om mee samen te werken. Voor het opleiden en begeleiden van deze collega ondernemers krijgen ze een vergoeding van de producent.

Patricia van Andel

Ons doel is zoveel mogelijk vrouwelijke ondernemers te helpen aan meer omzet en meer winst.

Wil je weten of Social Selling voor jou interessant is? 

Je bent van harte welkom om vrijblijvend mee te kijken in ons eerstvolgende webinar. Daarin presenteren we een aantoonbaar succesvolle productlijn waarmee je kunt ondernemen in Social Selling. In een klein uurtje nemen we je mee in de wereld van Social Selling. We laten zien hoe het werkt en wat je kunt verdienen.

Meer
Weten?

Meld je aan voor het webinar van 24 maart om 20:00 uur.

We sturen je op tijd een link waarmee je deel kunt nemen. 

Kijk gratis en vrijblijvend mee

Meer voordelen: