Iedereen verdient
een goede nachtrust

Waar goede nachtrust een
droom
tot leven brengt

Gezondheid is ‘hot’. We bewegen meer dan ooit, we gaan steeds gezonder eten, maar het belang van goed slapen, een gezonde nachtrust, is nog niet ingeburgerd. Maar laten we eerlijk zijn, ieder verdient een goede nachtrust!

Naast gezond eten en voldoende bewegen is slapen essentieel voor een goede gezondheid. Dat weten we eigenlijk wel, maar we zijn er toch niet zo heel erg mee bezig. Heel voorzichtig begint er meer aandacht te komen voor het belang van een gezonde nachtrust. Want je kunt bewegen wat je wilt, en supergezond eten, maar wanneer je lichaam ’s nachts niet goed tot rust komt, kan je lichaam niet herstellen.

IEDEREEN VERDIENT EEN GOEDE NACHTRUST EN JIJ KUNT DAAR AAN BIJDRAGEN

Je hebt een mooi bedrijf opgebouwd en een fijne klantenkring. Hoe fijn zou het zijn wanneer je het succes van je bedrijf kunt vergroten door gezond slapen voor iedereen, dus ook voor de klanten die je al hebt, toegankelijk te maken?

  • Een aantoonbaar succesvolle productlijn waarvan je zeker weet dat deze bijdraagt aan het welzijn van je klanten
  • Op dit moment mogen we iedere maand het leven van meer dan 17.000 mensen iets mooier maken dan het al is. Dat klinkt veel, maar er zijn nog zó veel mensen die nog niet weten dat de nachtrust aanzienlijk verbetert kan worden. 
  • De productlijn sluit heel goed aan bij je huidige activiteiten, waardoor je het eenvoudig kunt combineren. 
  • En terwijl je mensen helpt maak je jouw bedrijf nog succesvoller. Je kunt zonder dat het je geld kost, meer inkomsten genereren. Hoe fijn is het om van andere mensen helpen je werk te kunnen maken?

Een comfortabele leefomgeving en gezonde nachtrust zijn een basisvoorwaarde voor een gezond leven. We liggen zo’n 8 uur per dag in bed en in die uren is je lichaam aan het herstellen. Thuis is waar je je veilig voelt, waar je tot rust komt en ieder mens wordt blij wanneer thuis als een warme deken om je heen valt. 

ons merk en onze missie:

Video afspelen

MET ONZE AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTLIJN MAAK JE GEZONDE NACHTRUST VOOR IEDEREEN TOEGANKELIJK!

Zonder kosten een
extra bron van inkomsten

BEKIJK HIER INFORMATIE OVER DE PRODUCTLIJN

Video afspelen
Video afspelen
Geld verdienen vanuit huis

Alle producten worden gemaakt van één en dezelfde unieke textielvezel

Gezond slapen en uitgerust wakker worden, waarom is dat zo belangrijk?

Bekijk hier hoeveel
je kunt verdienen

GEEN VASTE MAANDELIJKSE KOSTEN


Waar vrijwel iedere ondernemer te maken heeft met maandelijks terugkerende kosten - de zogeheten 'overhead' - heb je genoeg aan je eigen computer, telefoon en auto. 

WERKEN MET AANTOONBAAR SUCCESVOLLE PRODUCTEN


Samenwerken met een product die duurzame, kwalitatief hoogwaardige producten levert. Producten waarmee je het leven van jouw klanten mooier maakt!

DIRECT VANAF DE START GELD VERDIENEN


Je start zonder geld te investeren, je hebt geen vaste maandelijkse kosten en dat betekent dat je meteen geld gaat verdienen over de omzet die je maakt. De droom van iedere ondernemer!

UITSTEKENDE CARRIEREKANSEN


Alleen als 'eenmanszaak' je eigen klantenkring opbouwen? Of liever een salesorganisatie opbouwen met 'filialen' en samenwerken met collega's ZZP-ers? Ook hier bepaal je zelf hoe je carrière er uit komt te zien. 

Scroll naar boven