Huidige status
Niet ingeschreven
Prijs
Gratis (met registreren en inloggen)

Wellness at Home Productpresenatie

Dit is waarom goede nachtrust zo belangrijk is:

WAAROM DEZE virtuele huiskamer EN HOE WERKT HET?

Zoals je van ons gewend bent presenteren wij de producten van Optidee via live en online productpresenaties. Je kunt de Optidee producten zien, voelen en zélfs voor aanschaf testen. Niet iedereen is in de gelegenheid om een productpresentatie van vriendin, kennis, collega of buurvrouw bij te wonen en niet iedereen wil zelf gastvrouw zijn. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je geen interesse hebt in de producten, nieuwste acties of aanbiedingen!

Via WhatsApp, Nieuwbrief en Social Media proberen we je zo goed mogelijk op de hoogte te houden van alle nieuwtjes, maar de mogelijkheid om op gezette tijden vragen te stellen, te kijken naar nieuwe producten, acties of uitleen aan te vragen was er nog niet en die is vanaf nu beschikbaar! 

Meerdere keren per week kun je in deze ‘virtuele huiskamer’ deelnemen aan een online Zoomsessie. Ik sta je persoonlijk te woord! Alles wat je op een live demo in de huiskamer kunt vragen, kan hier ook online. 

 

voorwaarden online demo

voorwaarden live demo

Heb je vragen of wil je advies over een van de producten? Meld je gerust aan voor de eerstvolgende online Zoom demosessie.