Iedereen verdient het om gezond te slapen en uitgerust wakker worden!

WIJ VERANDEREN EEN DAGELIJKSE GEWOONTE ALS NAAR BED GAAN IN EEN MOMENT OM NAAR UIT TE KIJKEN!

Gezond slapen, in een écht schoon bed

PRODUCTDEMONSTRATIES

fdsdoifuwoe

GEZOND SLAPEN LIVE DEMONSTRATIE

Ervaar zelf hoe je altijd kunt genieten van een hygiënisch schoon bed en tegelijkertijd zo comfortabel kunt liggen dat je nooit meer uit bed wilt stappen. Tijdens onze gezond slapen live demonstratie kun je onze producten zien, voelen en vrijblijvend testen.

Maak een afspraak voor een live demonstratie op locatie en ontdek hoe onze producten jouw slaapervaring kunnen verbeteren.

MAAK EEN AFSPRAAK »

Dat is waar onze producten voor staan. Comfort en Wellness in en om je huis, zodat je altijd het gevoel hebt dat je op vakantie bent in een luxe Spa-resort.

Ervaar de ultieme zachtheid van ons beddengoed, waarin je direct wegdroomt. Wikkel jezelf in onze badjassen en woondekens en je wilt er nooit meer onder vandaan komen. Bovendien is ons badtextiel niet alleen prachtig en duurzaam, maar ook klimaatregulerend, extreem comfortabel en hygiënisch. Het is gemakkelijk wasbaar, waardoor je altijd in een schoon en fris bed ligt. Wie wil dat nu niet?

Ben je benieuwd naar ons assortiment? Laat hier je e-mailadres achter en ontvang de meest recente productcatalogus direct in je mailbox!

Makkelijk wasbaar:

Een écht schoon bed begint bij beddengoed dat je makkelijk en regelmatig kunt wassen, zonder dat de kwaliteit achteruit gaat. Hierdoor voorkom je lelijke gele vlekken op je kussen, dekbed en matras. Een gesloten textielvezel voorkomt dat huisstofmijt en bacteriën zich in je bed kunnen nestelen.

Al onze producten zijn gemaakt van een unieke, gesloten textielvezel en voldoen aan deze eisen. Je kunt ze makkelijk wassen (‘s morgens je kussen, dekbed, topper of beddengoed in de was, een paar uur later schoon en fris weer op je bed!). En, hoe bijzonder is dat, je kunt ze zelfs kosteloos en volledig vrijblijvend uitproberen! Zo kun je zonder enig risico zelf ervaren hoe onze producten jouw slaapomgeving verbeteren en van een dagelijkse gewoonte als naar bed gaan een moment maken om naar uit te kijken!

Beter Slapen zonder bacteriën
Wat kan je doen
om beter te slapen?

Een goede nachtrust is essentieel voor zowel je lichamelijke als geestelijke gezondheid. Toch wordt het belang van gezonde nachtrust nog vaak onderschat. Ondanks dat we steeds meer bewegen en gezonder eten, stappen we ongemerkt elke avond in een bed vol met gele vlekken, bacteriën en huisstofmijt. Gelukkig begint er langzaam meer aandacht te komen voor het belang van een goede slaap.

Wij streven ernaar om een goede nachtrust voor iedereen toegankelijk te maken. De afgelopen jaren hebben we talloze mensen geholpen met het optimaliseren van hun slaapomgeving. Door middel van persoonlijk advies, een geweldige uitleenservice en een unieke productlijn genieten zij nu van een comfortabelere slaap dan ooit tevoren. Onze service is verregaand – je kunt ons beddengoed gratis en vrijblijvend testen – omdat ons doel is om jou te helpen bij het bereiken van een heerlijke nachtrust. We willen het leven van zoveel mogelijk mensen verbeteren en van een dagelijkse routine als naar bed gaan, een moment maken om naar uit te kijken.

slapend blij worden
wie wil dat niet?
Ondernemen met Social Selling

Patricia van Andel

Patricia van Andel deelt graag het comfort van de producten waar zij zelf fan van is met iedereen. Zij laat klanten tijdens live en online presentaties zien welke producten het comfort in huis vergroten en hoe je een gezonde en comfortabele slaapomgeving kunt creëren.

Veilig Shoppen

Zelf ervaren is de beste manier om te ontdekken hoe fijn de producten zijn die zij aanbiedt en daarom mogen (toekomstige) klanten de textielproducten eerst een week vrijblijvend testen. 

Wat kan je doen om beter te slapen?
Test GRATIS EN vRIJBLIJVEND en ervaar zelf.

Wij hebben al héél veel mensen blij gemaakt met ons luxe en comfortabele beddengoed. Uniek is dat je onze textielproducten gratis en vrijblijvend kunt testen, een week lang! Zonder enig risico of aankoopverplichting.

Wil jij ervaren hoe fijn de producten van deze textielvezel zijn? Laat het hier weten!

Wat kan je doen om beter te slapen?

wellness is meer dan alleen
fantastische producten

Want leuk werk, waarbij je een fijn inkomen kunt verdienen én je gezin voorop staat kan je heel gelukkig maken!

Wil je een bedrijf starten of je huidige bedrijfsactiviteiten uitbreiden? In verband met de grote vraag naar onze producten zoeken we verkooppunten. Bekijk hier ons aanbod:

Partime Werken vanuit huis.
Scroll naar boven